Florian Bodog: Nu știu să existe și nici nu cred că vor exista discuții din partea PSD cu Mircea Geoană, în ceea ce privește sprijinirea unei candidaturi (VIDEO)

Florian Bodog: Nu știu să existe și nici nu cred că vor exista discuții din partea PSD cu Mircea Geoană, în ceea ce privește sprijinirea unei candidaturi (VIDEO)
Foto: Facebook / Florian Bodog

Senatorul PSD, Florian Bodog, a precizat în emisiuniea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, că nu crede că vor exista discuții între PSD și Mircea Geoană, cu privire la sprijinirea unei candidaturi la alegerile prezidențiale.

„Partidul are stabilit congres pe data de 24, dată la care se va stabili și candidatul pentru prezidențiale”

Bodog a precizat că ar putea exista discuții între PSD și Geoană doar pe alte teme de interes, cum ar fi cele legate de statul pe care îl are la NATO.

„Eu nu știu să existe și nici nu cred că vor exista discuții din partea PSD cu domnul Geoană, în ceea ce privește sprijinirea unei candidaturi.

Cred că sunt mai mult speculații apărute în spațiul public. Normal că pot exista discuții pe orice altă temă, pe teme de proiecte, pe teme de interes legate de statutul pe care îl are domnul Geoană, până una alta, la NATO. Dar în ceea ce privește candidatura, partidul are, așa cum știți, stabilit congres pe data de 24, dată la care se va stabili și candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale.

Aceste discuții cu domnul Geoană și despre domnul Geoană sunt urmare a atitudinilor, oarecum, nepotrivite pe care domnia sa, în calitatea oficială pe care o are, o afișează prin terți, că în doar câteva dăți s-a afișat direct, o atitudine pe care o are prin terți, cu privire la o posibilă candidatură la președinția României”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`