Florian Bodog: Colaborarea între PSD și PNL în ceea ce privește actul de guvernare eu nu cred că are de suferit. Coaliția nu este ruptă (VIDEO)

Florian Bodog: Colaborarea între PSD și PNL în ceea ce privește actul de guvernare eu nu cred că are de suferit. Coaliția nu este ruptă (VIDEO)
Foto: Facebook / Florian Bodog

Senatorul PSD Florian Bodog a vorbit despre tensiunile din coaliție, vineri, pe B1 TV, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, și s-a arătat de părere că în ceea ce privește actul de guvernare colaborarea dintre social-democrați și PNL nu are de suferit.

Florian Bodog (PSD), pe B1 TV: Miniștrii colaborează între ei. Coaliția nu este ruptă

Întrebat despre tensiunile din coaliție, senatorul PSD a spus: „Miniștrii colaborează între ei. Că există oameni care bagă bățul prin gard, a se citi domnul Cozma sau, mă rog, alții, că există personaje cum este domnul Rareș Bogdan, care vine și spune că vor mări TVA, că nu cred că s-a referit la noi, ci viitoarea coaliție, pe care domnia sa o vede a fi de dreapta, e posibil să mărească TVA, că nu-și doresc să existe o femeie pe listele din diaspora, astea cred că sunt lucrurile care supără, dar colaborarea între PSD și PNL în ceea ce privește actul de guvernare eu nu cred că are de suferit în momentul de față și, practic, continuă această coaliție și această guvernare strict pentru a asigura stabilitate și strict pentru a asigura cele de trebuință traiului pentru perioada care urmează, care, mă rog, e o perioadă marcată de inundațiile care au trecut, de seceta care a fost la un moment dat, de faptul că vine o perioadă friguroasă, de iarnă, în care oamenii trebuie să aibă ce să pună pe masă, nu îi interesează pe ei cine cu cine se ceartă și că unii dintre noi nu ne mai dorim să guvernăm împreună.

„Eu nu cred că asta îi interesează pe români în momentul de față, ci îi interesează să aibă ce pune pe masă (…). Coaliția nu este ruptă (…). Dacă era ruptă, ieșeau de la guvernare”, a adăugat Florian Bodog.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:21 - Alina Gorghiu: Tăcerea nu este o soluție în cazurile de violență și hărțuire sexuală. Ministerul Justiției a elaborat un ghid care îndrumă victimele către autoritățile competente
21:19 - În câte ore parcurge un autobuz în București, un traseu cu 43 de stații. Timpul petrecut în autobuz, suficient încât să străbați drumul București-Sibiu
21:05 - Simona Spătaru, despre eventuala majorare a TVA: Totul va costa mai mult cu 30%. Aceasta este propunerea coaliției pentru a putea să își acopere o parte dintre pierderile mari pe care le-au produs în economie (VIDEO)
20:58 - Ciclonul Cassandra lovește România, după ce a făcut ravagii în Italia. Care vor fi zonele cele mai afectate din țara noastră (VIDEO)
20:41 - NATO, despre Mircea Geoană: A obținut autorizație de securitate și a lucrat în mod consecvent în sprijinul Alianței transatlantice și în apărarea valorilor democratice ale NATO
20:36 - O româncă de 27 de ani a murit, la serviciu. Deși leșinase cu câteva ore înainte, șefii acesteia nu au lăsat-o să meargă acasă
20:24 - Emily Burghelea a chemat preotul acasă: „A fost foarte ciudat. M-am speriat”
20:07 - Remus Negoi (USR): Coaliția este ruptă doar prin vorbe, prin gogoși pe care ni le vând și cei de la PSD, și cei de la PNL. Încearcă să ne aburească cu astfel de chestiuni, care țin de nervii și de buzunarele noastre, ale tuturor (VIDEO)
20:02 - Au fost găsite fragmente dintr-o dronă rusească în sudul Deltei Dunării
19:46 - „Am avut cu Mălina vise cu mesaje, în care îmi transmitea câte ceva”. Doina Spătaru, mărturisiri despre legătura dintre lumi, pe care a format-o cu fiica sa