Firea susține că Zgonea a propus-o la șefia interimară a PSD fără să o consulte, lăsând astfel impresia că ea este parte dintr-un complot (VIDEO)

Publicat: 04 05. 2016, 10:26

Atac dur la Valeriu Zgonea din partea candidatului PSD la Primăria Capitalei. Gabriela Firea a dezvăluit că Zgonea a propus-o pentru funcţia de preşedinte interimar al PSD, fără ca cei doi să aibă o discuţie în prealabil, lăsând astfel impresia că ia parte la un complot. Firea a catalogat atitudinea lui Zgonea drept una incorectă şi a precizat pentru B1 TV că nu este interesată de şefia partidului.

”Eu i-am reproşat direct şi foarte elegant şi prieteneşte, pentru că aşa sunt obişnuită, în şedinţă, i-am reproşat că toate acele lucruri pe care voia să le dezbată în interior le-a făcut publice şi că a creat sentimentul că suntem constituiţi într-o grupare care vrem să dăm o lovitură de palat actualei conduceri aleasă prin Conges statutar și că a propus, indirect şi direct, ca eu să fiu o variantă de președinte interimar. A adăugat că m-ar fi văzut pe mine în acea postura, pe domnul Fifor și pe Mihai Tudose.

Mi s-a părut că am fost folosită. Consider ca nu este corect, și i-am spus colegial, să folosească numele unui coleg într-un astfel de demers, fără să aibă o discuție de un minut, și ceilalți colegi să mă privească cu suspiciune, crezând că și eu sunt parte la un complot, ceea ce nu era adevarat”, a susținut Firea.

Firea susține că Zgonea a propus-o la șefia interimară a PSD fără să o consulte, lăsând astfel impresia că ea este parte dintr-un complot

#DIRECT_ONE_i8ui51#