Firea: Salut decizia PNL de a nominaliza un candidat propriu pentru funcția de primar general al Capitalei în persoana lui Marian Munteanu. Pentru noi, strategia rămâne aceeaşi

Publicat: 12 04. 2016, 17:46

Candidatul PSD la Primăria Bucureștiului, Gabriela Vrânceanu Firea, a declarat, marţi, că salută desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru funcția de primar general al Capitalei, precizând că strategia PSD nu se schimbă în acest context.

”Salut decizia PNL de a nominaliza un candidat propriu pentru funcția de primar general al Capitalei în persoana domnului Marian Munteanu și aștept cu interes să aflu care sunt proiectele sale pentru București. Sunt convinsă că vom avea ocazia să ne confruntăm soluțiile pentru problemele oamenilor și de asemenea am convingerea că domnul Munteanu va fi de acord ca în această campanie să discutăm despre administrație și nu despre politică”, a transmis Firea printr-un comunicat de presă.

”Pentru noi, strategia rămâne aceeaşi. Avem un program de guvernare locală pe care îl vom propune bucureştenilor. Eu nu candidez împotriva unor oameni, ci pentru Bucureşti. În consecinţă, eu voi continua să mă concentrez pe acele probleme pe care locuitorii Capitalei le vor rezolvate cât mai grabnic”, a mai precizat candidatul PSD.