Firea: Îi îndemn pe toți să voteze în funcție de evaluarea programelor. Eu sunt pregătită să lupt pentru bucureșteni și pentru intențiile noastre bune (VIDEO)

Publicat: 05 06. 2016, 09:24

Gabriela Firea s-a prezentat duminică, în jurul orei 9.00, la o secție de votare din București, pentru a-și exercita dreptul de vot. Cu această ocazie, candidatul PSD la Primăria Capitalei a declarat că a votat cu speranța că bucureștenii vor avea o viață mai bună. De asemenea, aceasta i-a îndemnat pe toți românii să se prezinte la secțiile de votare și să aleagă acel candidat a cărui program le-a plăcut cel mai mult.

”Am votat acum câteva clipe cu speranța că bucureștenii și familiile lor vor avea o viață mai bună. Cu toții vrem acest lucru. Am sperat că se vor întâmpla lucruri frumoase în București, în România și acum avem o șansă în plus pentru că suntem mai maturi.

Am votat cu gândul la o Capitală cu școli și spitale moderne, cu problema traficului rezolvată într-un timp rezonabil, m-am gândit la copii și la locuri de joacă, la parcuri, la tineri și la locuri de muncă, la investitori români și străini respectați.

Suntem la finele unei perioade agitate și mă bucur că am constat că decizia mea a fost corectă de a da toată energia și de a prezenta bucureștenilor și românilor care sunt proiectele mele. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de susținere și le garantez că nu-i voi dezamăgi. Sunt pregătită să lupt pentru bucureșteni și pentru intențiile noastre bune”, a declarat Firea.

Aceasta i-a îndemnat pe români să meargă la vot: ”mereu am fost la vot și îi îndemn pe toți să voteze în funcție de evaluarea programelor și a soluțiilor, să facă o diferență clară, căci acum suntem la locale și ne alegem gospodarii orașelor”.

Firea: Îi îndemn pe toți să voteze în funcție de evaluarea programelor

#DIRECT_ONE_61mm1m#