"Fiecare pasare pe limba ei piere". Liviu Dragnea îi avertizează pe social-deocrați: Aveți simțul măsurii și proprietatea vorbelor. Dacă sunteți oameni rezonabili vă va fi bine și în partid

Publicat: 19 10. 2015, 15:16

Liviu Dragnea a declarat luni, la prima ședință a noii conduceri PSD că „s-a terminat perioada de alegeri interne în partid, de azi ne apucăm de treabă”.

Totodată, noul șef al social-democraților le-a cerut noilor vicepreședinți ai partidului, să aibă ‘simțul măsurii’ și ‘proprietatea vorbelor’ în aparițiile publice și a menționat că ‘fiecare pasare pe limba ei piere’.”I-am sfătuit pe colegi mei ca în toate aparițiile publice să aiba simțul măsurii și proprietatea vorbelor (…) orice cuvant de-al lor va fi foarte atent analizat. Le-am spus că dacă vor fi oameni rezonabili va fi bine pentru ei și în partid (…) Altfel fiecare pasăre pe limba ei piere”, a spus Dragnea, conform stiri pe surse.ro.

Totodată, presedintele PSD a spus că partidul și Premierul trebuie să facă o ‘analiza serioasă’ a activității miniștrilor și a secretarilor de stat, lucru care ar putea să conducă la o remaniere.

„Am vorbit cu premierul azi si ieri, in perioada urmatoare trebuie sa ne gandim daca este nevoie de ceva schimbari in structura Executivului, ca ministri sau secretari de stat. O analiza serioasa trebuie facuta, nu putea face nimeni o analiza serioasa in aceasta perioada agitata politic. Daca premierul va considera ca are nevoie de o imbunatatire in acest domeniu, vom discuta. Se impune o analiza a ministrilor si secretarilor de stat, dupa o perioada de functionare a acestui Guvern, pana la finalul anului trebuie facuta aceasta analiza care se poate termina nu neaparat cu schimbarea unor ministri”, a declarat Liviu Dragnea, intrebat daca are in vedere o remaniere dupa Congresul PSD.