Fenechiu: Nu e acum previzibilă perspectiva înlocuirii lui Ciucă din postura de candidat la prezidențiale. PNL are multe posibilități – Boc, Bode, Rareș Bogdan, Motreanu, dar niciunul nu și-a manifestat dorința de a candida (VIDEO)

Fenechiu: Nu e acum previzibilă perspectiva înlocuirii lui Ciucă din postura de candidat la prezidențiale. PNL are multe posibilități - Boc, Bode, Rareș Bogdan, Motreanu, dar niciunul nu și-a manifestat dorința de a candida (VIDEO)
Foto: Daniel Fenechiu / Facebook

Daniel Fenechiu, liderul senatorilor liberali, a respins zvonurile conform cărora Nicolae Ciucă s-ar putea retrage din cursa pentru Palatul Cotroceni. Fenechiu a spus că nu există o masă critică împotriva lui Ciucă și că acesta nu are nici contracandidat în interiorul partidului. Senatorul a mai precizat că, din informațiile sale, la începutul lui septembrie va fi desemnat oficial candidatul PNL la președinție.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „News Pass”, moderată de Laura Chiriac pe B1 TV.

Fenechiu spune că Ciucă rămâne candidatul PNL la prezidențiale

Întrebat dacă există șanse ca Nicolae Ciucă să se retragă din cursa prezidențială, din cauza scorului pe care-l are în sondaje, Fenechiu a răspuns: „Nu există în momentul de față previzibilă perspectiva înlocuirii dlui Ciucă. Și când spun treaba asta spun inclusiv cu analize de fapt și analize cât se poate de serioase. În primul rând, nu există o masă critică împotriva dlui Ciucă”.

Fenechiu: Ciucă nu are contracandidat în PNL

„Lucru numărul 2: din toate persoanele evocate ca fiind posibili candidați la președinție din partea PNL și aici am spus-o în repetate rânduri că PNL are multe posibilități de a propune… Crin Antonescu vorbea de a propune pe Bolojan și Hellvig. Există Boc, Bode, Rareș Bogdan, Dan Motreanu, dar niciunul din ei nu și-a manifestat disponibilitatea, dorința de a candida.

Or asta înseamnă fie că sunt de acord și susțin candidatura dlui Ciucă, fie că nu-și doresc să candideze, fie nu cred că au șanse mai bune decât ale dlui Ciucă. Atâta vreme cât nu există o masă critică și un contracandidat care să vină să spună că el crede că are șanse mai mari decât dl Ciucă la președinție, care să-și depună candidatura în interiorul partidului, să se facă discuțiile care se fac de regulă, e destul de dificil să discuți că dl Ciucă ar fi acum în pericol și că s-ar discuta la nivel înalt schimbarea dlui Ciucă”, a mai explicat Daniel Fenechiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`