Felix Cozma (PSD): Închiderea circulației pe Valea Oltului era necesară. Momentul nu e neapărat cel mai bun, dar altfel se adunau niște întârzieri, niște penalizări la partea de bani (VIDEO)

Felix Cozma (PSD): Închiderea circulației pe Valea Oltului era necesară. Momentul nu e neapărat cel mai bun, dar altfel se adunau niște întârzieri, niște penalizări la partea de bani (VIDEO)
Captură Video B1 TV

Felix Cozma (PSD), șeful Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), a declarat că înțelege disconfortul creat de închiderea circulației pe Valea Oltului, și el fiind deranjat că trece pe acolo, dar măsura era necesară pentru a se face lucrările la autostrada Sibiu-Piteşti. Acesta a admis că momentul ales pentru închiderea circulației „nu e neapărat bun”, dar spune că „lucrurile se mișcă”.

Declarațiile au fost făcute în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV.

Felix Cozma, despre închiderea circulației pe Valea Oltului

„Eu, din ce a ieșit dl ministru Grindeanu și specialiștii de la companie, am înțeles că e o măsură necesară. Ce înțeleg eu e că sunt lucruri necesare pentru a se putea face accesul la noua autostradă.

Atât timp cât se asigură trecerea pe timpul nopții, nu e nimic supus riscului și sunt montate acele plase de siguranță care trebuie să existe, nu văd o problemă.

La Oradea, mulți au fost supărați la un moment dat, și chiar și eu am fost supărat, de nebunia de lucrări care s-a creat în oraș, era un deranj total. Vedeți că acum nu mai e nimeni supărat.

Momentul nu e neapărat cel mai bun, dar ni s-a explicat foarte clar că se adunau niște întârzieri, niște penalizări la partea de bani și lucrarea aceia trebuie făcută.

Cu toate aceste discuții care era cumva anormal să nu apară, mereu sunt păreri diferite, eu spun că lucrurile avansează, (…) lucrurile se mișcă. Credeți-mă, și eu mi-aș fi dorit să fac drumul acesta cu mașina, să fie gata de 10 – 20 de ani dacă se putea”, a declarat Felix Cozma, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`