Felix Cozma (PSD), despre Roxana Mînzatu, propunerea României pentru postul de comisar european: Este singura propunere oficială, care a fost făcută de premier. Varianta Victor Negrescu a fost ca o discuție în cadrul partidului (VIDEO)

Felix Cozma (PSD), despre Roxana Mînzatu, propunerea României pentru postul de comisar european: Este singura propunere oficială, care a fost făcută de premier. Varianta Victor Negrescu a fost ca o discuție în cadrul partidului (VIDEO)
Sursa foto: Facebook /@Felix Cozma

Felix Cozma (PSD), șeful Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), a avut o intervenție în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, unde a vorbit despre despre Roxana Mînzatu, propunerea României pentru postul de comisar European. Cozma a subliat faptul că aceatsa este singura propunere oficială, care a fost făcută de premier și că varianta Victor Negrescu a fost, de fapt, ca o discuție în cadrul partidului.

„Discuții eu știu că au fost, drept urmare, astăzi s-a trimis propunerea”

“Prioritatea și pentru premierul Marcel Ciolacu, dar și pentru PSD, și pentru Guvern, la urma urmei, a fost să obținem un portofoliu cât mai bun. Înțeleg că anunțul va fi făcut de către Reprezentantul European, ca să spunem așa, nu a spus acest lucru și nici nu-l va comunica premierul, iar legat de propunere, să știți că este singura propunere oficială, care a fost făcută de premier.

Sigur că faptul că Victor Negrescu a fost în discuție și a ținut agenda zilnică câteva zile legat de posibilitatea de a merge comisar, a fost ca o discuție în cadrul partidului. Este vicepreședinte, în momentul de față, cred că sunt responsabilități importante acolo. Așa cum de fiecare dată ne-a reprezentat, sunt convins că și de data aceasta ne va reprezenta cu cinste.

Legat de discuția din partea PNL-ului cu propunerea pentru un comisar sau altul, este apanajul premierului, este dreptul premierului să propună. Discuții eu știu că au fost, drept urmare, astăzi s-a trimis propunerea”, a precizat Cozma.

„Noi am militat pentru egalitatea de gen”

“În spațiul public pot să apară multe discuții, și exact cum spunea domnul Romașcanu, astăzi. Avem resursă umană în colegii noștri, care sunt în Parlamentul European.

Doamna Dăncilă știu că este la dumneavoastră în studio, știe mai bine acest lucru, a fost si dânsa o perioadă, adică chiar poate să confirme că sunt oameni de valoare pe care noi i-am trimis acolo și aveam de unde sa alegem. Eu mă bucur cu atât mai mult cu cât este vorba de o doamnă, cred că este foarte important, noi am militat pentru egalitatea de gen, a susținut și Victor acest lucru care de altfel, îmi este un prieten.

Eu nu văd o problemă aici, ci chiar cred că e o chestiune în plus bună pentru România, chiar bună. Doamna Mînzatu a fost ministru, o știu la fel de bine, este un profesionist, nu cred că avem ce să imputăm niciunuia dintre colegii noștri”, a mai adăugat Felix Cozma.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`