Felix Cozma, despre certurile în coaliția PSD-PNL: Nimeni de la noi nu a ieșit să spună că vrem să plece PNL-ul de la guvernare. Noi am fost preocupați de actul guvernării (VIDEO)

Felix Cozma, despre certurile în coaliția PSD-PNL: Nimeni de la noi nu a ieșit să spună că vrem să plece PNL-ul de la guvernare. Noi am fost preocupați de actul guvernării (VIDEO)
Sursa foto: Facebook

Felix Cozma (PSD), șeful Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), a fost prezent în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, unde a vorbit despre alegerile care urmează să aibă loc anul acesta, dar și despre certurile apărute în coaliția PSD-PNL.

„Noi am demonstrat, de câte ori am fost la guvernare, că am adus și creștere economică, am mărit și pensii”

“Sigur că ne apropiem, așa, pe ultima sută sau în linie dreaptă de campanie, și de parlamentare, și de prezidențiale, și colegii noștri de la PNL cu care am guvernat bine, se pare că, până la moment dat ce au vrut să facă un pol de dreapta, încearcă să-și radicalizeze zona de dreapta, votanții de dreapta, să și-i ducă lângă. Doamna Lasconi, prin modul în care spunea și doamna Buzoianu, că încearcă să atragă, la fel, din zona de dreapta voturi, face același lucru.

Acum, în privința coaliției și a faptului că ne-am atacat între PSD și PNL, nu noi suntem cei care am plecat în a spune că vrem un pol de dreapta sau că vrem să rupem coaliția. Nimeni de la noi nu a ieșit să spună că vrem să plece PNL-ul de la guvernare sau că dorim noi să plecăm. De la dânșii, domnul Cozma de la Satu Mare este foarte vocal în ultima perioadă și tot susține aceste lucruri.

Noi, ce pot să vă spun este că, am fost preocupați de actul guvernării. Că se mai fac și greșeli sau unii au făcut greșeli? Da, este posibil, dar, în acest lucru, eu cred că noi am demonstrat de câte ori am fost la guvernare, că am adus și creștere economică, am mărit și pensii, cu toate discuțiile de rigoare, au crescut și salariile”, a declarat Cozma.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:32 - Drulă: REPER a primit zeci de mii de semnături de la PNL pentru a putea candida. Și pentru alegerile de acum, semnăturile sunt promise tot de PNL. Motivul – Orice fragmentare a votului reformist face doar jocurile lor
18:27 - Bancnote false, identice cu cele reale, sunt scoase la vânzare. Indivizi necunoscuți le pun în circulație
18:20 - Ce se întâmplă cu Lidia Buble. Artista se confruntă cu mari probleme de sănătate: „Am luat toate medicamentele din lume”
18:05 - Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti a dispărut. Ea a fost dată în urmărire națională
17:56 - Fosta purtătoare de cuvânt a lui Donald Trump este acuzată că a criticat-o pe Kamala Harris pentru că nu are copii biologici. Reacție chiar din campania republicanului
17:55 - Ce este ceaiul de banane și ce beneficii ascunse are pentru sănătate? Modul simplu în care se prepară
17:48 - Procesul lui Dumitru Buzatu se reia de la zero. Motivul pentru care magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi au decis acest lucru
17:34 - Sergiu Bîlcea (PNL), după protestele pensionarilor siderurgiști și cei din minerit: Sper că în cel mai scurt timp această schimbare legislativă să intre în procedură (VIDEO)
17:32 - Iulian Fota: România nu și-a subsumat securitatea națională Alianței. Dacă există un pericol direct și iminent, avem toată baza legală și legimitatea să acționăm / Avem interese legate de R. Moldova, care nu sunt acoperite de NATO (VIDEO)
17:31 - Fructul minune care rezistă chiar și un an fără să se strice. Ce proprietăți și beneficii are pentru sănătate