Există viață și după Crin. Tăriceanu, Chiliman și Orban, atac fără precedent la Antonescu și Chițoiu (VIDEO)

Există viață și după Crin. Tăriceanu, Chiliman și Orban, atac fără precedent la Antonescu și Chițoiu (VIDEO)

Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman, Ludovic Orban și Diana Tușa au lansat, marți seară, un atac fără precedent la adresa lui Crin Antonescu și Daniel Chițoiu, după ce ședința care trebuia să aibă loc la Organizația Sector 1 a PNL a fost mutată fără a fi anunțați.

Mai mult, Daniel Chițoiu ar fi încuiat sediul PNL Sector 1 și a plecat cu cheia la Parlament, acolo unde, alături de Crin Antonescu, ar fi convocat o ședință separată a Organizației Sector 1, Tăriceanu, Chiliman, Orban și Tușa rămânând pe holurile sediului PNL Sector 1.

Tăriceanu:
Deplâng situația din PNL, este o lipsă de democrație în partid

Primul care a luat cuvântul a fost Călin Popescu Tăriceanu, fost președinte al PNL, care a zis că deplânge situația în care se regăsește partidul și că există o lipsă acută de democrație în PNL.

Reuniunea care a fost ieri stabilită în cadrul BPN a fost amânată. Probabil amânarea ține de forțarea statului și de impunerea delagațiilor care vor participa la Congres. Unii dintre actualii lideri PNL care consideră că cine nu este „cu noi” este împotriva noastră.

Atunci, aici la Sectorul 1, trebuie schimbată structura delegației permanente. Această atitudine pune în evidență deficitul enorm de democrație din PNL. Nu pot decât să deplâng această situație. Este injust și lipsit de o minimă etică în politică„, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu: Deplâng situația din PNL

Embed:


Chiliman: Mă mir că Antonescu nu și-a recomandat prietenul, pe Becali, la PNL Sector 1

Andrei Chiliman a declarat că este mirat că liderul PNL, Crin Antonescu, nu l-a recomandat și pe prietenul Gigi Becali la PNL Sector 1, după ce a trimis acestei organizații 56 de așa ziși turiști de partid.

Mai departe, Chiliman a afirmat că nu se așteaptă să fie sancționat pentru cele spuse, din moment ce dreptul la opinie nu este un lucru ilegal în PNL.

Ce s-a întâmplat ieri a fost un model tipic de ce înseamnă democrație în partid pentru Crin Antonescu. Antonescu a trimis 56 de turiști de partid în Organizația Sector 1 pentru ca prin prezența lor în delegația permanetă să facă voința lui Crin Antonescu. Arată exact că lui Antonescu nu-i pasă deloc de muncă. Turiști de partid, turismul de partid este o licență proprie a lui Antonescu.

Vă dau două nume mai cunoscute, Ramona Mănescu, Andreea Lambru. V-am dat două exemple, mă miră că Antonescu nu l-a recomandat în lista respectivă și pe prietenul său, Becali. De ce să fiu sancționat? Nu s-a statuat delictul de opinie, când va fi așa, probabil că voi putea fi sancționat. Dar nu mi-e frică de sancțiunile luate pentru că spun ce gândesc„, a spus Andrei Chiliman.

Chiliman: Turismul de partid este marcă proprie Antonescu

Embed:

Ludovic Orban: Există viață în PNL și după Crin Antonescu

Ludovic Orban a declarat că oameni precum Daniel Chițoiu n-au pus nicio cărămidă la baza PNL și că există viață în partid și după Crin Antonescu.

Nu înțeleg de ce trebuie să trăim aceste lucruri. N-a fost, nu este și nu va fi un partid al lui Quintus, Stolojan sau Antonescu. Le transmit lui Chițoiu și celorlalți care au venit la Sectorul 1 fără să fi pus o cărămidă în PNL că există viață în PNL și după Antonescu„, a spus Ludovic Orban.

Orban: Există viață și după Antonescu

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)