Există sau nu o înțelegere între PSD și AUR? Laurențiu Gîdei: Cred că lucrurile au mers prea departe. Cei doi care au lansat astfel de supoziții sunt niște amatori ai politicii, niște iresponsabili (VIDEO)

Există sau nu o înțelegere între PSD și AUR? Laurențiu Gîdei: Cred că lucrurile au mers prea departe. Cei doi care au lansat astfel de supoziții sunt niște amatori ai politicii, niște iresponsabili (VIDEO)

Deputatul PSD, Laurențiu Gîdei, a avut o intervenție în emisiunea Bună, România!, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, unde a reacționat la acuzațiile venite din partea mai multor politicieni, printre care Nicolae Ciucă și Mircea Geoană, potrivit cărora ar exista o înțelegere între PSD și AUR, ba, mai mult, că ar urma să guverneze împreună.

Gîdei a precizat că aceste acuzații sunt nefondate și destul de periculoase pentru România și inacceptabile, mai ales venind din partea unor politicieni care doresc să fie considerați serioși.

„Cred că cei 2 care au lansat astfel de supoziții sunt niște amatori ai politicii”

Deputatul a exprimat că poate înțelege disperarea unora, dar nu poate înțelege cum aceștia își permit să lanseze astfel de acuzații fără temei. De asemenea, a subliniat că Partidul Social Democrat și-a câștigat respectul în ultimii ani în familia europeană și a caracterizat persoanele care au lansat aceste acuzații ca fiind „amatori ai politicii” și „iresponsabili”, care acționează dintr-o goană disperată după voturi.

“Narativul ăsta e destul de periculos pentru România și inacceptabil, mai ales de la politicienii care se doresc ca serioși și care își doresc votul românilor. Eu pot înțelege disperarea unora, dar nu pot înțelege cum de își permit să poată să lanseze în spațiul public astfel de acuzații nefondate, care nu au niciun temei de niciun fel, pentru că se știe foarte bine, Partidul Social Democrat și-a câștigat în ultimii ani respectul în familia europeană și nu doar în familia europeană, ci și în lume.

Cred că lucrurile au mers prea departe. Cred că cei 2 care au lansat astfel de supoziții sunt niște amatori ai politicii, niște iresponsabili și mă repet: în goana lor disperată după voturi și după senzațional sunt capabili de a lansa tot felul de prostii și porcării în spațiul public.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`