Există sau nu la bugetul de stat bani pentru majorarea pensiilor din luna septembrie? Ce precizări a făcut deputatul PNL, Sergiu Bîlcea (VIDEO)

Publicat: 18 06. 2024, 17:25
Sursa foto: Facebook / @Sergiu Bîlcea

Deputatul PNL, Sergiu Bîlcea, a avut o intervenție în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, unde a fost întrebat dacă avem certitudinea că există bani pentru majorarea pensiilor din luna septembrie, la bugetul de stat.

„Eu cred că vom avea o creștere a bugetului în acest an”

Bîlcea este de părere că vom avea o creștere a bugetului în acest an, datorită proiectelor majore, în special cele de infrastructură care absorb bani europeni.

“Eu sunt ferm convins că odată asumată această decizie și în coaliție, și de către Guvern, diferența care nu există, pentru că trebuie să spunem, pe tot anul există un buget al pensiilor care mai are nevoie de o rectificare bugetară, iar din ce am văzut, foarte multe dintre proiectele ajunse la maturitate, adică banii europeni intrați în economia României, automat eu cred că vom avea o creștere a bugetului în acest an, tocmai datorită acestor proiecte majore, mai ales cele de infrastructură care absorb bani europeni”.