Europarlamentar social democrat: Alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea PSD înseamnă un partid mult mai puternic în Transilvania

Publicat: 23 07. 2015, 20:46
Foto: olttv.ro

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat că alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea partidului înseamnă „un PSD unit şi mult mai puternic în Transilvania”.

Motivul pentru care a ales Transilvania pentru explicare este că aceea e o zonă în care ar exista o „problemă de percepţie” a formaţiunii.

„Alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea Partidului Social Democrat înseamnă un PSD unit şi, totodată, un PSD mult mai puternic în Transilvania, zonă care poate deveni politic o bază electorală importantă pentru partid. (…) Am convingerea că experienţa echipei de conducere va permite partidului să devină şi mai puternic în Ardeal. Transilvania va deveni o prioritate pentru PSD, unde trebuie să comunicăm mai bine ce am făcut pentru oamenii din zonă şi să câştigăm electoratul”, a pus Negrescu, citat de Mediafax.

În ceea ce privește zona Transilvaniei, acolo există „o problemă de percepţie a PSD” care se poate rezolva doar cu o mai bună organizare și comunicare, mai ales prin investiții masive alocate în această zonă.