EURO 2024. George Simion (AUR), în tribune la meciul România – Ucraina, după anunțul candidaturii la prezidențiale (FOTO)

EURO 2024. George Simion (AUR), în tribune la meciul România - Ucraina, după anunțul candidaturii la prezidențiale (FOTO)
Sursa foto: George Simion / Facebook

George Simion, liderul AUR, a ajuns și el la Munchen pentru meciul România – Ucraina, de la EURO 2024. El s-a fotografiat alături de soția sa, Ilinca. Zeci de mii de suporteri români îi susțin pe tricolori din tribune.

Promisiunea tricolorilor, la debutul în EURO 2024

Amintim că România întâlnește Ucraina luni, în cadrul EURO 2024.

„Suporterilor români le promit ce le-am promis şi în alte rânduri, şi anume că acest grup de la echipa naţională va da totul, indiferent de momentele prin care va trece, pentru că vom întâlni cele mai bune echipe.

Istoricul echipei naţionale la Campionatul European nu este unul foarte bogat şi ne dorim să facem mai bine decât s-a făcut în trecut, să fim un exemplu pentru tineri. Fiecare jucător în parte este pregătit, grupul este pregătit, toţi suntem pregătiţi pentru a prezenta cea mai bună versiune a noastră”, a transmis selecționerul Edi Iordănescu.

George Simion, candidatul AUR la prezidențiale

Weekendul recent încheiat, George Simion și-a lansat oficial candidatura la alegerile prezidențiale, în cadrul unui eveniment desfășurat la Arenele Romane, în București.

Cu această ocazie, Simion a promis că dacă va ajunge președinte, va veni cu un proiect de construcție a unui milion de locuințe la prețuri accesibile….

„Vor spune unii că, vai, nu e posibil, ba e posibil prin mult, mult efort și noi știm să depunem efort și să fim harnici. De asta sunt singurul președinte de partid care a ținut să iasă în față să își asume candidatura la președinția țării. Ceilalți merg pe la ambasade și sunt leneși”, a insistat Simion.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`