Eugen Tomac: Liviu Dragnea, un personaj care, probabil, este mai urât decât era Ceaușescu. A încercat, în mod diabolic, să confiște referendumul (VIDEO)

Eugen Tomac: Liviu Dragnea, un personaj care, probabil, este mai urât decât era Ceaușescu. A încercat, în mod diabolic, să confiște referendumul (VIDEO)

Liderul PMP, Eugen Tomac, a votat duminică dimineață la referendumul privind redefinirea familiei, la secția de votare de la Colegiul Național ”Sfântul Sava”, din Capitală. Tomac a venit la urne însoțit de tatăl său și a subliniat că a fost crescut în spriritul respectului față de familie.

La ieșirea de la vot, Eugen Tomac a susținut că tema pentru care românii sunt consultați nu a fost dezbătută suficient și l-a acuzat pe liderul PSD, Liviu Dragnea că a încercat să confiște acest referendum și să îl politizeze.

”Este convingerea mea că un subiect atât de sensibil nu trebuie tratat cu indiferență. Regret că societatea noastră nu a fost pregătită pentru această dezbatere. Ca om politic, am dreptul și obligația de a apăra instituția referendumului și de a-mi exercita dreptul la vot. Am venit astăzi cu tatăl meu, un român din Basarabia care m-a educat în acest spirit, al respectului față de familie. Avem însă o realitate pe care nu o pot ignora nici eu și observ că milioane de români sunt în această situație, și anume că în România avem un nou personaj care, probabil, astăzi este mai urât decât era urât Ceaușescu în 1989. E vorba de Liviu Dragnea, cel care în mod diabolic a încercat să confiște acest demers și să îl politizeze, motiv pentru care parte din societate sancționează acest demers. Îmi îndrept speranța însă că lucrurile vor reveni la o normalitate în ceea ce privește această dezbatere”, a spus Eugen Tomac.

Președintele PMP a mai spus că s-a prezentat la referendum și a dat un vot din convingere.

”Ca om politic de dreapta, care crede în aceste valori promovate de bisericile creștine, am venit din convingere și am dat un vot. Subliniez că nu potem nega o realitate, o încercare excesivă de a politiza. Gândiți-vă vă nu am avut nici 30 de zile de dezbatere. De ce? Cui servește această grabă și toate aceste lucruri, trebuie discutat. Em am venit astăzi și am dat, împreună cu tatăl meu, un vot din convingere”, a mai spus Eugen Tomac.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`