Eugen Tomac: PSD reprezintă tot ce e mai rău în politică

Publicat: 10 03. 2018, 09:25

Președintele executiv alPMP, deputatulEugen Tomac, este de părere că PSD reprezintă „tot ce e mai rău în politică”.

Tomac condideră că Congresul PSD de sâmbătă nu este altceva decât o răfuială între „găștile socialiste”.

„Venin și ură în PSD

Pentru că PSD reprezintă tot ce e mai rău în politică, asistăm astăzi la o nouă luptă pentru putere între găștile socialiste. Întodeauna cei din PSD au folosit cele mai murdare metode pentru a-și regla conturile în stil mafiot.

Ei l-au scos din politică pe Adrian Nastase, ei l-au exclus pe Geoană, l-au umilit pe Ponta, și acum se pregătesc pentru trimiterea lui Dragnea pentru totdeauna în Fortaleza.

Nimeni din PSD nu mai vorbește despre guvernare, despre construcție de autostrăzi, despre celebrul Fond Suveran de Investiții, despre atragerea fondurilor europene în economia României.

Dragnea a organizat anticipat un Congres pentru a-și înlătura orice urmă de opoziție internă. Își pregătește lista de favoriți pentru europarlamentare și o candidatură iminentă pentru Cotroceni.

Guvernul este compromis, Parlamentul transformat în anexa Consiliului Județean Teleorman, iar PSD, de azi, va deveni un ONG care promovează cultul unui mic dictator, care arată mai urât decât Partidul Comunist Român din perioada interbelică.

În anul Centenarului, nimic despre români și România, doar despre ei și ambițiile lor mărunte care se vor transforma în scrum”, scrie Eugen Tomac pe Facebook.