Eugen Tomac (PMP): Românii nu vor mai accepta niciodată să fie umiliți și intimidați. România nu este a PSD! Încetați să mai semănați ură și dezbinare!

Publicat: 11 08. 2018, 01:02

Președintele PMP, Eugen Tomac, a condamnat în termeni duri intervenția extrem de brutală și disproporționată a jandarmilor împotriva oamenilor care au manifestat pașnic în Piața Victoriei.

Românii nu vor mai accepta niciodată să fie umiliți și intimidați, scrie liderul PMP, într-o postare pe Facebook.

Acesta le cere social-democraților să înceteze cu violențele, să nu mai semene ură și dezbinare și să conștientizezecă România nu este a lor.

Tomac mai precizează că românii nu pot fi privați de dreptul fundamental de a protesta.

”Practicile aplicate de statul lui Ion Iliescu din anii ‘90 nu mai pot intimida pe nimeni în România de azi. Românii au îndurat multe, dar nu vor mai accepta niciodată să fie umiliți și intimidați cu gaze lacrimogene și bastoane.

Românii nu pot fi privați de dreptul fundamental de a protesta. Este libertatea fiecăruia, iar ceea ce s-a întâmplat astăzi este revoltător.

Violența și măsurile fără precedent ale jandarmeriei sunt de neînțeles și total condamnabile. Guvernul are obligația să iasă din starea de “asediu” și să răspundă în fața cetățenilor prin dialog responsabil, nu prin forță.

Piața Victoriei nu este a PSD!

România nu este a PSD!

Încetați să mai semănați ură și dezbinare! Încetați violențele! Nu puteți face chiar orice!”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.