Eugen Tomac: „PMP este singurul partid aflat în opoziţie ce este capabil să vină cu un premier care să rezolve problemele făcute de PSD” (VIDEO)

Publicat: 13 03. 2018, 13:47

PMP a organizat marţi la Parlament o şedinţă a Consiliului Executiv Naţional al partidului. În acest context, Eugen Tomac a oferit pentru Ştirile B1TV mai multe detalii despre planurile politice ale partidului.

„Ca un partid parlamentar care se respectă am organizat o şedintă importantă, şedinţă condusă de către preşedintele nostru Traian Băsescu. Vom discuta multe chestiuni ce ţin de situaţia partidului, ce ţin de organizare, vom numi preşedinţi de organizaţii în organizaţiile unde credem că este nevoie de mai multă preocupare”, a afirmat Eugen Tomac.

Deputatul a susţinut că PMP este singurul partid aflat în opoziţie care este capabil să vină cu un premier care să rezolve problemele făcute de PSD.

„În ce priveşte situaţia opoziţiei, suntem partidul cel mai pregătit care poate oricând oferi un premier capabil să repare ce a stricat PSD-ul”, a declarat Tomac.

Cât priveşte alegerile europarlmentare ce urmează a avea loc în primăvara lui 2019, Eugen Tomac a afirmat că e prea devreme să se discute despre o listă de candidaţi, dar a reamintit că PMP are cel mai activ europarlamentar, şi anume Siegfried Mureşan.

Deputatul PMP a lansat şi un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, afirmând că felul în care acesta îşi înlătura adversari intern din partid aminteşte de perioada lui Stalin.

„În PSD nu se mai discută despre politici sau programul de guvenare ci despre cât de bun şi competent e preşedintele lor. Iar cum Dragnea şi-a înlăturat oponenţii ne aminteşte de o epocă stalinistă”, consideră Eugen Tomac.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.