Eugen Tomac (PMP), despre dosarul fostei șefe DNA: Șansele lui Kovesi la Parchetul European sporesc! PSD vera să pună mâna pe Justiție (VIDEO)

Publicat: 14 02. 2019, 13:56

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat pentru B1 TV că acuzarea Laurei Codruța Kovesi de abuz îns serviciu, mită și mărturie mincinoasă este o încercare disperată a PSD de a pune mâna pe Justiție.

Totodată, acesta este de părere că acest atac la adresa fostei șefe DNA îi va spori acesteia șansele la șefia Parchetului European.

„Lucrurile nu rămân neschimbare în aceea ce privește această candidatură a Laurei Codruța Kovesi pentru șefia Parchetului European. Ceea ce trebuie să reținem este că Kovesi a spus că se va prezenta și ceea ce mi se pare extrem de neplăcut este că, eu nu cred în coincidențe.

Ceea ce este însă cel mai grav este faptul că, la nivel european, poriectăm o imagine urâtă ca țară și acest lcuru ne afectează pe toți.

Eu sunt rezervat și cred că ceea ce se întâmplă îi sporesc șansele doamnei Kovesi, nu i le diminuează.

Pentru PSD a fost mereu un obiectiv să aibă sub control Justiția. Dacă se întâmplă acest lucru va fi foarte grav”, a spus Kovesi.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Laura Codruţa Kovesi a declarat că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie și are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Fosta șefă DNA a remarcat faptul căcitaţia vine chiar în momentul în care se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.(Detalii AICI)