Eugen Tomac, la mitingul PMP: Dacă nu era Traian Băsescu la Cotroceni, USL ar fi îngenuncheat România (VIDEO)

Eugen Tomac, la mitingul PMP: Dacă nu era Traian Băsescu la Cotroceni, USL ar fi îngenuncheat România (VIDEO)

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, s-a alăturat, sâmbătă, mitingului organizat în Piața Victoriei din Capitală, față de modificările aduse Codului Penal.

Potrivit PMP, puterea vrea să preia justiția.

”USL trebuie să înțeleagă că România nu e a lor, este a tuturor. Imaginați-vă cum ar fi îngenuncheat USL-ul România dacă nu ar fi fost președintele Traian Băsescu la Cotroceni”, a declarat Tomac.

”Ponta și Antonescu trebuie să înțeleagă ca toți românii vor să fie în Europa, vor csa parlamentarii să fie egali în fața legii. Nu există parlamentari care se bucură de alte drepturi și privilegii la Berlin, la Lisabona, la Madrid și nici la București. Toți trebuie să respecte legislația comunitară, legislația națională”, a continuat el.

”Dacă nu au furat, nu au mințit și nu îi păcălesc pe români, nu au de ce să se teamă. Noi nu ne temem, nopi nu vrem imunitate pentru parlamentari, noi vrem cetățeni români egali în fața legii, vrem o Românie onestă, o Românie europeană, o Românie în care democrația să se simtă la ea acasă, nu pușcăriași care se ascund în spatele legilor în Parlamentul național”, a completat președintele PMP.

Eugen Tomac, la mitingul Mișcării Populare

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`