Eugen Tomac: În această campanie electorală vom fi din nou lipsiți de dezbateri consistente între candidați

Publicat: 16 09. 2024, 10:02
Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP. Sursa foto: Eugen Tomac / Facebook

Eurodeputatul PMP Eugen Tomac atrage atenția că și în campania electorală pentru prezidențiale românii vor fi din nou lipsiți de dezbateri consistente între candidați:

“Iohannis a dat tonul în 2019, ne-a demonstrat că se poate mima democrația, prin urmare nu a participat la nicio dezbatere.

Acum, PSD și PNL sunt la guvernare (așadar, oficial împreună, la insistențele lui Iohannis) și vor face același lucru. Nu vor participa la nicio dezbatere. De frică.

Acești oameni vor să se mențină la putere prin minciună și manipulare, mizând pe coruperea electoratului captiv și divizarea voturilor de dreapta”

Eugen Tomac mai spune că un lucru este cert “și trebuie spus răspicat în fiecare zi în următoarele luni: Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD”.

De asemenea, potrivit eurodeputatului, un vot pentru extremiști este un vot direct în coșul lui Putin.

“Singurele partide care merită sprijinul sunt partidele de dreapta care merg împreună în această campanie, partide care nu au cedat niciodată în fața PSD.

PMP a avut curajul de a rezista și va intra în această campanie alături de cele mai curajoase forțe politice de dreapta care pot scoate România din mediocritatea în care a adus-o Iohannis”.