Eugen Tomac: Dragnea și Iordache, OFICIAL REVOCAȚI de la șefia Camerei Deputaților

Publicat: 30 12. 2018, 14:36

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anunțat duminică, faptul că, Liviu Dragnea și Florin Iordache sunt „oficial revocați de la șefia Camerei Deputaților”, după ce a fost publicată stenograma ședinței Camerei Deputaților din 5 decembrie.

„Dragnea și Iordache, oficial revocați de la șefia Camerei Deputaților. Avem, în sfârșit, documentul oficial care atestă revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților și a lui Florin Iordache din funcția de vicepreședinte al aceluiași for. Când toată lumea e preocupată de întâmpinarea Anului Nou, pe site-ul Camerei Deputaților a fost publicată stenograma ședinței din 5 decembrie, a acelei ședințe la care noi, opoziția unită, am votat în plen debarcarea celor doi. Vorbim despre un înscris oficial care produce efecte juridice ce nu pot fi ignorate nici măcar de actuala putere abuzivă. În concluzie, le cer lui Liviu Dragnea și lui Florin Iordache să părăsească funcțiile pe care nu mai au dreptul sa le ocupe. Trebuie să alegem în viitoarea sesiune o nouă conducere care sa readucă democrația în Parlament”, a scris duminică, pe Facebook, Eugen Tomac.

La începutul lunii decembrie, plenul Camerei Deputaților a fost scena unui scandal de proporții.Opoziția a cerut demiterea preşedintelui şi vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea și Florin Iordache. Acesta din urmă a refuzat să supună la vot propunerile, susținând că nu sunt regulamentare. Liviu Dragnea a răspuns în stilul caracteristic și a dat vina pe o noua așa-zisă conspirație împotriva sa. De partea cealaltă, PNL, USR si PMP au anuntat ca liderul PSD a pierdut deja șefia Camerei.

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00

Eugen Tomac: Dragnea și Iordache, oficial revocați de la șefia Camerei Deputaților