Eugen Tomac, ironii la adresa Vioricăi Dăncilă: ‘Azi dimineață am scăpat din mână telefonul. Văd că îmi scrie Liviu Dragnea mesaj’

Publicat: 14 09. 2019, 16:24
Foto: facebook.com/eugen.tomac

Liderul PMP, Eugen Tomac, a criticat-o în termeni duri pe șefa PSD Viorica Dăncilă care a venit cu o idee de pact între partidele politice. Tomac a comentat ironic faptul că propunerea premierului a venit de la o adresăde e-mail cu numele lui Liviu Dragnea.

„În ultimele luni, Dăncilă încearcă să ne zică că e neconflictuală. Azi dimineață am scăpat din mână telefonul. Văd că îmi scrie Liviu Dragnea mesaj. Președintele PSD mi-a scris un mesaj prin care ne invita să aderăm la ideile lui Dragnea. Apreciez gestul lui Dăncilă de a ne confirma că e un premier marionetă. Dancilă, pleacă și scrie în numele tău, nu în numele lui Dragnea. Pactul vostru propus poate fi acceptat cu o singură condiție: trimiterea Guvernului Dragnea 3 acasă!”, a declarat Eugen Tomac, sâmbătă, la Costinești, la Școala de vară a tinerilor din PMP.

În plină campanie pentru alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă a venit cu propria propunere de pact pentru partidele politice. Amintind de criza economică din 2010-2012, președintele PSD le-a cerut tuturor politicienilor să semneze că nu vor tăia salarii și pensii. (Detalii AICI)