Eugen Teodorovici, ironic la adresa moțiunii PNL: Sunt de acord cu povestea. Guvernarea PSD, Făt-Frumos, iar programul PNL, Fata Morgana

Publicat: 11 03. 2015, 16:25

Ministrul Fondurilor Europene, social-democratul Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, în Camera Deputaților, că situația fondurile europene se află între guvernarea PSD și programul PNL, adică între „Făt-Frumos și Fata Morgana”.

„Am sperat că de această dată noua moțiune depusă de PNL va porni de la această realitate, de la probleme concrete și propuneri concrete. Din nou ați venit cu un discurs sau poate cu mai mult decât atât, cu o poveste. De această dată trebuie însă să recunosc că sunt de acord cu această poveste. Desigur, fondurile europene se află între Făt-Frumos și Fata Morgana, adică între guvernarea PSD și programul de guvernare PNL 2015”, a susținut Teodorovici în plenul Camerei Deputaților, care dezbate moțiunea simplă „Fondurile europene în guvernarea PSD — între Făt-Frumos și Fata Morgana”.

Teodorovici a adăugat că toate propunerile făcute de liberali în moțiune au fost transpuse deja în realitate.

„Am demonstrat că ne-am atins obiectivele și o vom face în continuare. Totodată, cred că este momentul să demonstrăm că știm să construim, nu să demolăm, și că România este un stat membru al UE matur și responsabil, nu doar un forum al dezbaterilor derizorii”, a precizat Teodorovici.

Moțiunea simplă „Fondurile europene în guvernarea PSD — între Făt-Frumos și Fata Morgana”, inițiată de Opoziție, este dezbătută în plenul Camerei Deputaților, urmând să intre la votul final.