Eugen Nicolăescu: Nu știu dacă a fost vreodată căldură între Antonescu și Tăriceanu, ca să putem vorbi de răceală

Eugen Nicolăescu: Nu știu dacă a fost vreodată căldură între Antonescu și Tăriceanu, ca să putem vorbi de răceală

Președintele PNL București, Eugen Nicolăescu, a comentat recentele atacuri dintre Crin Antonescu și Călin Popescu Tăriceanu, explicând că se încearcă o creștere a acțiunii de campanie prin aceste ”aparente” conflicte.

Într-o intervenție pentru RFI, Nicolăescu a explicat că în partidul pe care îl conduce este garantată libertatea de exprimare, în orice formă și din partea oricărui membru, indiferent de funcția ce o ocupă.

”În consecință, a spune ce gândești, a încerca să aduci lucrurile în direcția care te interesează nu e un păcat și nu cât timp nu este o nesupunere față de o decizie a partidului, cred că nu este o problemă. Nu sancționăm delictul de opinie”, a explicat acesta.

Vizavi de aparența acestui atac între cei doi lideri, Nicolăescu a explicat că Tăriceanu profită de receptivitatea presei când există premiza unui conflict.

”Eu cred că domnul Tăriceanu încearcă să crească acţiunea de campanie pe care o face în colegiul dumnealui de senator din Sectorul 1, încercând să-şi promoveze o serie de idei şi sigur că le poţi face mult mai uşor şi mult mai bine şi presa este mult mai atentă şi mai receptivă atunci când are aparenţa unui atac, unui conflict, unei contradicţii. Dar, aşa cum a spus şi Crin Antonescu, aşa cum toată lumea ştie, programul economic al USL există, la el s-a lucrat multă vreme, el a fost făcut public de anul trecut, de peste un an, deci nu-i o noutate pentru nimeni că există program economic. Poate pentru unii care nu vor să recunoască realitatea sau pentru cei care vor să facă din asta temă de campanie. Cred că în această zonă trebuie să discutăm despre pretinsele atacuri între lideri ai PNL”, spune liderul liberal. 

Întrebat dacă există o anumită răceală între Crin Antonescu şi Călin Popescu Tăriceanu, deputatul PNL a răspuns: „Nu ştiu dacă a fost vreodată căldură, ca să putem să vorbim de răceală. Cred că lucrurile sunt într-o zonă complet neutră”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)