"Eu v-aș ruga foarte mult să nu vorbiți în numele USR". Polemică în direct între Clotilde Armand și Alina Gorghiu: "Eram eu primar și câștigam 4 ani de guvernare a Bucureștiului dacă PNL era un pic mai responsabil" (VIDEO)

Publicat: 17 10. 2016, 20:49

Președintele PNL Alina Gorghiu a avut o polemică aprinsă cu Clotilde Armand când a intervenit în direct în cadrul emisiunii Talk B1 pentru a discuta platforma lansată de Dacian Cioloș. Reprezentanta USR i-a reproșat faptul că din cauza acțiunilor PNL nu a ajuns primar la Sectorul 1 și i-a cerut să nu mai vorbească în numele USR.

"E o platforma la care ne așteptam. E o platformă necesară, una firească, care din fericire sau din nefericire pentru alții, arată că România se împarte într-un fel în două paradigme. Una care susține acest set de principii pe care le susține și Dacian Cioloș, și aici vorbim de PNL, de USR, de primul ministrul și echipa domniei sale. Și o altă parte de Românie care nu mai târzim de el veneau cu solicitări de genul să suspendăm Constituția și să nu mai votăm cereri DNA" a spus Alina Gorghiu despre platforma lansată luni de Cioloș.

"În momentul în care a lansat ideea platformei a și spus că se adresează PNL și USR pentru a face acest set de principii să devină unui viabil și să fie aplicat într-o realitatea imediat după 11 decembrie" a adaugat președintele PNL.

"Doamna Gorghiu, dacă îmi permiteți, PNL era aliat cu PSD până acum 2 luni și jumătate, eu v-aș ruga foarte mult să nu vorbiți în numele USR, ați făcut acest lucru pe Facebook, ați făcut și mai înainte, eu vă rog foarte mult, vorbiți de PNL nu de USR" a răspuns imediat Clotilde Armand.

"Nu trebuie să se panicheze nimeni, nu vorbesc în numele USR, mă bucur că ați strâns semnăturile pentru competiția electorală" a afirmat Alina Gorghiu.

"Aceste semnături, PNL putea foarte bine în toți acești ani să evită să ne ceară, să ne pună acest obstacol uriaș la democrație. Noi a rămast un partid antisistem și suntem realiști în sensul că nu vom avea acum 50% din Parlament. Acum 2 luni și jumătate, eram eu primar și câștigam 4 ani de guvernare a Bucureștiului dacă PNL era un pic mai responsabil. Suntem niște oameni realiști, îl susținem pe domnul Cioloș și dorim să evităm 4 ani de dezastru a României" a precizat reprezentanta USR.

"Exact asta voiam să spun, să știm că interesul de a evolua bine politic România îl avem și noi și vedem că și doamna Armand. Sunt absolut convinsă că numitorul care se numește susținerea domnului Cioloș poate funcționa și chiar dacă nu avem multe în comun, obiectivul ca o clasă politică responsabilă să implementeze un program de guvernare sustenabil este comun" a replicat Gorghiu.

"Spuneți că îmi pare rău că nu ați câștigat alegerile și nu ați permis, nu ați fost cu renumărarea voturilor" a cerut Clotilde Armand.

"Între dumneavoastră și domnul Tudorache, v-aș prefera de un milion de ori. Oamenii politici trebuie să treacă peste momentele din trecut ca să poată contrui împreună un viitor. Dacă vă încălzește cu ceva, sau dacă vă ajută cu ceva, să știți că nu am interzis niciunui coleg de al meu să susțină cu o semnătură participarea într-o competiție democrată a USR" a declarat Gorghiu.

"Eu cred că ar fi fost ilegal să interziceți așa ceva. Orice cetățean trebuie să fie un om democrat și să permită mai multor partide să aibă candidați. Eu personal am spus că am semnat și pentru PSD și pentru PNL și pentru toate partidele" a replicat Armand

"Eu nu am nicio polemică cu doamna Armand. E un război pe care îl poartă personal și îi urez mult succes" a încheiat Alina Gorghiu.

"Eu v-aș ruga foarte mult să nu vorbiți în numele USR". Polemică în direct între Clotilde Armand și Alina Gorghiu: "Eram eu primar și câștigam 4 ani de guvernare a Bucureștiului dacă PNL era un pic mai responsabil"

#DIRECT_ONE_m7komb#