"Este sfidător!". Raluca Turcan: "Există un mare câștigător și o țară de perdanți, câștigătorul este Liviu Dragnea. A exprimat public că prin această ordonanță jumătate din dosarul lui s-a șters" (VIDEO)

Publicat: 03 02. 2017, 23:24

Președintele interimar PNL, Raluca Turcan, a fost invitată lui Laurențiu Botin în emisiunea Talk B1. Liderul liberal a criticat ordonanța de urgență dată de guvern afirmând că este o sfidare la adresa românilor și că este făcut că singurul câștigător este Liviu Dragnea care scapă de jumătate din dosarul pentru care este trimis în judecată.

"E un protest frumos, e un protest pașnic, e un protest al unor oameni intelectuali, citiți care își caută reprezentarea în niște decidenți politici pentru că sunt oameni care au ales să stea în România. Din nefericire, peste 3 milioane de români au plecat, nu doar pentru salarii mai mari, au plecat și pentru că legea se aplica arbitrar sau nu se aplica deloc și atunci există această dorință de prosperitate, de reușită în viață pe baza unei legi. Nu se poate să te dezvolți ca societate. Să fii țară cu un statul demn în Uniunea Europeană și să nu ai un reper în dezvoltarea legii. Aici ete problema de fond, respecatarea legii și egalitatea în fața legi. Asta își doresc oameni, nu să fie o mână de oameni în majoritatea parlamentară sau în guvern care strânși la un loc la ceas de noaptea dau de legi. Există un mare câștigător și o țară de perdanți, câștigătorul este Liviu Dragnea. Domnia sa a exprimat public că prin această ordonanță jumătate din dosarul lui s-a șters. Este sfidător!", a afirmat Raluca Turcan.

Liderul interimar PNL a precizat, de asemenea, că există mai multe soluții pentru a se putea împiedica această decizie a guvernului pe care a numit-o "mârșăvie".

"Este sfidător!". Raluca Turcan: "Există un mare câștigător și o țară de perdanți, câștigătorul este Liviu Dragnea. A exprimat public că prin această ordonanță jumătate din dosarul lui s-a șters"

#DIRECT_ONE_697r4u#