Elena Udrea: PMP este gata să facă parte din orice proiect al dreptei unite și va accepta orice inițiativă, indiferent din partea cui vine (VIDEO)

Publicat: 27 05. 2014, 15:18

Partidul Mișcarea Populară este gata să facă parte din orice proiect al dreptei unite. Anunţul a fost făcut de Elena Udrea pe un site de socializare. În plus, Udrea spune că formaţiunea din care face parte va susţine orice candidat care poate să învingă prezidenţiabilul PSD.

”Mişcarea Populară este gata să facă parte din orice proiect al dreptei unite. Mai mult, acceptă orice iniţiativă de unificare indiferent din partea cui vine. Va susţine chiar orice candidat care poate să învingă candidatul PSD, fără să importe din ce partid face parte”, a spus Elena Udrea pe un site de socializare.

Cu toate acestea, mentionează că în momentul de faţă, nu crede că partidele de centru dreapta se vor uni până la alegerile din toamnă.
 
”Dar având în vedere momentul de faţă şi câteva discuţii care deja au fost purtate, eu cred că partidele de centru dreapta nu se vor uni. Nu până la alegerile din toamnă. Sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor şi prea slabe caracterele pentru a le depăşi, fie şi în ideea măreaţă de a învinge PSD-ul la prezidenţiale”, a mai precizat Elena Udrea.

Liderii PMP se vor reuni în ședință marți după-amiază pentru a discuta posibilitatea înființării unui proiect pe care să îl susțină partidele de dreapta împreună.

PMP, gata să intre într-un proiect al dreptei unite