Elena Udrea: Mi-am dorit să candidez la șefia PMB, aș fi un primar mai bun decât Sorin Oprescu

Elena Udrea: Mi-am dorit să candidez la șefia PMB, aș fi un primar mai bun decât Sorin Oprescu

Președintele PDL București, Elena Udrea, a declarat, miercuri, la emisiunea „Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, că și-a dorit să candideze pentru șefia Primăriei Generale a Capitalei, fiind de părere că ar fi un primar mai bun decât Sorin Oprescu, însă în sondaje rezultatele au arătat că Silviu Prigoană are mai multe șanse de câștig.

În acest context, Udrea a spus că a decis să se retragă pentru ca PDL să aibă șanse maxime de a câștiga Primăria Capitalei.

Mi-aș fi dorit să intru în bătălia de la București, cred că aș fi un primar mai bun decât Sorin Oprescu, dar după ce am fost într-un Guvern nepopular și popularitatea mea a scăzut foarte mult. Din toate analizele făcute, Silviu Prigoană are mai multe șanse să câștige decât mine. Da, am luat în calcul această opțiune„, a spus Udrea.

Aceasta a negat și anumite zvonuri, cum că PDL ar fi negociat cu Ion Țiriac sau cu Raed Arafat privind o candidatură la PMB.

Am mers pe candidatul cu cea mai mare șansă de câștig, iar acesta este Silviu Prigoană. Astăzi este cotat cu cel mai mare scor la București. Nu a existat nicio discuție cu Ion Țiriac, noi aveam deja candidatul stabilit. Nici cu domnul Raed Arafat nu au existat discuții„, a declarat Udrea.

Președintele PDL București a mai spus că Sorin Oprescu este un primar prea scump pentru București, acesta finalizând proiectele predecesorilor săi la prețuri de două ori mai mari decât cele estimate.

Am avut tentația de a merge cu un candidat independent, pe care să-l sprijine partidul, dar am decis să mergem cu candidații partidului. Eu cred că Prigoană va câștiga, domnul Oprescu este un primar prea scump pentru bucureșteni. A terminat proiectele lui Videanu și Băsescu la prețuri de două ori mai mari„, a încheiat Elena Udrea.

Elena Udrea: Mi-am dorit să candidez la șefia PMB

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_17570').select();" id="embed_text_17570" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)