Elena Udrea: Antonescu vrea să desființeze PDL la fel cum a încercat și Năstase în 2003

Publicat: 21 03. 2013, 08:30

Deputatul PDL Elena Udrea l-a acuzat pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, că îşi propune să desfiinţeze PDL la fel cum a încercat și Adrian Năstase în 2003.

Elena Udrea, care candidează la preşedinţia PDL, a mai declarat, într-o conferinţă la Ploieşti, că USL are o putere abuzivă pe care PDL trebuie să o combată.

Elena Udrea a declarat că liberalii, în frunte cu Crin Antonescu, intenţionează să desfiinţeze PDL, însă competiţia PDL este una benefică, iar românii vor fi dezamăgiţi de USL şi vor dori să regaseasca PDL.

„În viziunea domnului Antonescu fie ne ia pe toţi la bucată în PNL, fie partidul fuzionează cu PNL-ul. Nu cred că acesta trebuie să fie viitorul unui partid care a avut mai mult succes decât PDL. Sigur, mă refer la perioada de după decembrie 1989”, a spus deputatul PDL.

Elena Udrea a mai spus că USL are o putere abuzivă pe care PDL trebuie să o combată.

„Nu avem nevoie să ne topim în PNL. Iar ce propune astăzi Crin Antonescu este ce îşi propunea Adrian Năstase în 2003: să desfiinţeze Partidul Democrat. Din nou acum, de data asta Antonescu, Partidul Naţional Liberal, îşi propune să desfiinţeze Partidul Democrat Liberal”, a completat liderul PDL.

Udrea a adăugat că PDL trebuie să dea semnalul că este un partid puternic care se va bate şi cu PNL şi cu PSD şi va câştiga alegerile în 2016.

Elena Udrea: Antonescu vrea să dizolve PDL

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: