Elena Udrea: Alinei Gorghiu îi va fi greu să se impună în fața lui Vasile Blaga

Publicat: 18 12. 2014, 19:21
Foto: evz.ro

Președintele PMP Elena Udrea a declarat, joi, că ALinei Gorghiu îi va fi greu să se impună în fața ”unui ca Vasile Blaga”, însă alegerea ei în funcția de președinte al PNL este un semnal bun pentru clasa politică, relatează Mediafax.

”Alegerea Alinei Gorghiu în funcţia de co-preşedinte al PNL reprezintă un bun semnal pentru societate şi pentru clasa politică. E o tânără ambiţioasă, care a muncit foarte mult şi a progresat vizibil în ultimii ani. Chiar dacă partidele noastre sunt pe poziţii diferite şi chiar dacă sunt de părere că PNL este încă un partid profund nereformat, îi doresc succes Alinei Gorghiu”, a afirmat udrea.

Ea a precizat că și-ar dori ca Alina Gorghiu să se impună în PNL, dar crede că îi va fi dificil în faţa “unuia ca Vasile Blaga”.

“Mi-aş dori să se impună, dar îi va fi dificil în faţa unuia ca Vasile Blaga. Sper ca alegerea sa, la fel ca şi prezenţa mea în fruntea PMP, să se constituie într-un imbold pentru foarte multe doamne să intre în politică şi să îndrăznească să ţintească sus, pentru că, iată, se poate”, a adăugat Elena Udrea.

Joi, Alina Gorghiu a fost aleasă în funcția de președinte al vechiului PNL și copreședinte al PNL alături de Vasile Blaga.