Elena Udrea: Actualul Guvern e lipsit de legitimitate, de aceea susținem o moțiune de cenzură împotriva lui

Publicat: 13 12. 2014, 19:34

Partidul Mişcarea Populară susţine o moţiune de cenzură împotriva guvernului Ponta, a anunţat Elena Udrea.

Liderul PMP a declarat că atât PSD, cât şi PNL, ignoră voinţa electoratului în urma alegerilor prezidenţiale din 16 noiembrie, când a dat semnalul că doreşte o altfel de clasă politică decât cea actuală.

Elena Udrea a anunţat că preşedintele Traian Băsescu va primi, în urma şedinţei de Consiliu Executiv Naţional de săptămâna viitoare, o invitaţie formală de a se alătura PMP.

„PMP crede că actualul Guvern e lipsit de legitimitate, ca urmare, susținem o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, care considerăm că trebuie să plece. PMP e un partid nou, care înțelege lecția pe care clasa politică a primit-o pe 2 și 16 noiembrie”, a spus Elena Udrea.

„Considerăm că atât PSD, cât și PNL ignoră voința acestui electorat, milionul de cetățeni care au ieșit în plus la vot tocmai pentru a da semnalul că nu mai vor o clasă politică așa cum este cea de azi”, a completat liderul PMP.

Pe de altă parte, Elena Udrea a anunţat că lui Traian Băsescu i se va înainta o solicitare formală de a se alătura Partidului Mişcarea Populară, care va merge pe linia reformelor pornite în timpul mandatului preşedintelui.