Elena Lasconi (USR), replică dură pentru Victor Ponta: „A jignit peste un milion de femei din România care poartă numele Elena și a luat în derâdere un simbol al creștinătății” (VIDEO)

Elena Lasconi (USR), replică dură pentru Victor Ponta: A jignit peste un milion de femei din România care poartă numele Elena și a luat în derâdere un simbol al creștinătății (VIDEO)
Inquam Photos / Octav Ganea

Elena Lasconi, a dat o replică dură fostului premier Victor Ponta, după ce acesta din urmă a precizat despre președinta USR că este “încă o coana Leana apărută în politica românească ca să continue blestemul Elenelor”.

Elena Lasconi a declarat miercuri seara că Victor Ponta a jignit peste un milion de femei din România care poartă numele Elena și că a luat în derâdere un simbol al creștinătății:

“Eu sincer m-am bucurat într-un fel, pe de altă parte m-am întristat. Vreau să îi mulțumesc domnului Ponta pentru că prezența domniei sale m-a mânat în această luptă, apoi a urmat Dragnea și așa am decis să intru în politică și chiar îmi doresc foarte mult să îi mulțumesc pentru felul în care a comunicat cu românii în perioada în care era prim-ministru.

Dar m-a întristat un lucru, și anume faptul că a jignit peste un milion de femei din România care poartă numele Elena și într-un fel a luat în derâdere un simbol al creștinătății din România și al creștinătății în general, Sfânta Elena. Atunci când părinții mei au ales numele, pe mine mă cheamă Elena Lasconi Veronica, și cred că și acum mai este treaba asta la modă în familiile din România, să pui copilului un nume de sfânt, Valerica de la tatăl meu care este Valer și Elena pentru că este Sfânta Elena și port cu mândrie numele meu”.

Elena Lasconi a mai spus că Victor Ponta „își dorește o mângâiere pe cap din partea domnului Ciolacu, să mai rămână la masă”:

„Pe de altă parte cred că fostul prim-ministru ar trebui să folosească energiile astea ca să facă lucruri pentru România dar nu a reușit să livreze și cred că a fost amendat și atunci când a fost în cursa pentru prezidențiale de poporul român pentru aroganța și stilul zeflemitor. Nu vreau să comentez prea mult, cred că este un moment în care își dorește o mângâiere pe cap din partea domnului Ciolacu, să mai rămână la masă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`