Elena Lasconi (USR): “Mă lupt cu doi coloși care au mașinărie de partid” / „Un scor sub 8,7% ar însemna un eșec electoral, ceea ce este exclus”

Elena Lasconi (USR): “Mă lupt cu doi coloși care au mașinărie de partid / Un scor sub 8,7% ar însemna un eșec electoral, ceea ce este exclus
Sursa foto: USR

Elena Lasconi a declarat vineri seara în emisiunea Bună, România, că se va lupta în cursa prezidențială “cu doi coloși”, dar speră să strângă de partea sa “toți oamenii de bună credință”. Aceasta l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru faptul că că „nu s-a bătut pentru România”:

“Mă lupt cu două partide, doi coloși care au mașinărie de partid și îmi doresc să pot să strâng toți oamenii de bună credință și să am și voluntari în jurul meu și să afle oamenii ce vreau eu să fac în România. Încă o chestie care mă deranjează la Klaus Iohannis este că nu s-a bătut pentru România. Puteam să avem multe avantaje. Noi puteam să cerem Comisiei Europene bani să ne facem drumurile, autostrăzile, căile ferate și mai multe investiții în Portul Constanța de exemplu. Putea să se bată pentru asta”.

Elena Lasconi a mai precizat că un eșec electoral ar însemna să obțină un scor mai mic sau egal cu 8,7%, obținut de USR în iunie:

“Dacă e să o privești pragmatic sau matematic înseamnă să fii sub 8,7% ceea ce este exclus. Tot ala sau sub ala tot un rezultat prost e. Dar eu nu mă gândesc acolo. Atunci când intru în competiție eu intru să câștig. Mintea mea și tot ceea ce fac eu se duce în direcția respectivă. Cred că se va întâmpla lucrul acesta. Ține de cetățenii acestei țări și sunt absolut sigură că voi ajunge să mă fac auzită de către români”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)
21:46 - Care este orașul cu cel mai lung nume din lume? Este o destinație cunoscută și a ajuns și în Cartea Recordurilor
21:38 - Nicușor Dan, despre când va fi gata semaforizarea inteligentă în Bucureşti: Am atribuit studiul de fezabilitate. Pe bucăți, probabil cea mai rapidă – în 2 ani din acest moment (VIDEO)