Elena Lasconi (USR), după clasarea dosarului Colectiv 2: Încă o palmă pentru cei care au pierdut totul. Trebuie dusă mai departe lupta pentru o țară dreaptă, în care nimeni nu e mai presus de lege

Elena Lasconi (USR), după clasarea dosarului Colectiv 2: Încă o palmă pentru cei care au pierdut totul. Trebuie dusă mai departe lupta pentru o țară dreaptă, în care nimeni nu e mai presus de lege
Elena Lasconi, președinta USR. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președinta USR, Elena Lasconi, spune că decizia justiției de a clasa dosarul Colectiv 2 reprezintă „încă o palmă pentru cei care au pierdut totul, pentru părinții, frații și apropiații celor 65 de tineri care și-au pierdut viața la Colectiv”.

Elena Lasconi, mesaj dur după clasarea dosarului Colectiv 2

Liderul USR a criticat decizia de clasare.

„8 august. Încă o palmă pentru cei care au pierdut totul, pentru părinții, frații și apropiații celor 65 de tineri care și-au pierdut viața la Colectiv”, afirmă Elena Lasconi, vineri, într-o postare pe Facebook.

„Dosarul Colectiv 2 a fost clasat. A decis Justiția română – care ține să ne arate zilnic că nu mai este pentru toți, că nimeni nu a greșit la Colectiv. Nici Bănicioiu, ministrul PSD al Sănătății de la acea vremea care ne spunea că «avem de toate», nici managerii de spital care nu au transferat pacienții în străinătate. Cei care au avut puterea să salveze vieți nu au făcut-o, iar acum scapă fără nicio responsabilitate”, a adăugat președinta USR.

Elena Lasconi: Avem misiunea să nu abandonăm

Liderul USR a subliniat că „trebuie dusă mai departe lupta pentru o țară dreaptă”.

„Colectiv rămâne o rană deschisă pentru această țară, pe care nu o vom putea închide atâta timp cât corupția și nedreptatea încă sunt reguli în România. Noi avem misiunea să nu abandonăm. Trebuie dusă mai departe lupta pentru o țară dreaptă, în care nimeni nu e mai presus de lege”, a mai declarat Elena Lasconi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:43 - Adrian Cozma: Planul de industrializare al lui Marcel Ciolacu este vechea poantă a PSD-iștilor, se dau săraci și după sunt primiii la cumpărat întreprinderi. Stranie coincidența că exact acum aflăm că Viktor Orban dorește să facă achiziții în România (VIDEO)
12:37 - Prințesa Diana a refuzat să poarte roz și „a smuls corsetul” unei rochii, spune designerul John Galliano
12:33 - Cine a pus la cale exploziile pagerelor și a waklie-talkie-urilor grupării Hezbollah. Zeci de persoane au fost ucise
12:15 - Daniel Fenechiu (PNL), despre proiectul de lege care îl lasă pe Iohannis să candideze la parlamentare: „E mai mult decât nicio persoană. Acordăm un drept”
12:05 - Marcel Ciolacu, întrebat dacă PSD va susține intrarea lui Klaus Iohannis în Parlament: „Nu l-am votat niciodată și nu o să-l votez niciodată, dacă asta mă întrebați” (VIDEO)
12:03 - Călărași: O femeie a fost înjunghiată de fostul iubit. A fost salvată de polițiști
11:59 - Un bărbat şi o femeie din Ilfov, cercetaţi după ce ar fi incendiat o locuinţă şi ar fi furat banii din imobil
11:54 - Demi Moore spune că după ce a primit 12,5 milioane de dolari pentru filmul „Striptease” a fost atacată pentru că ar fi câștigat la fel ca bărbații actori
11:48 - Radu Drăgușin, criticat de presa din Anglia după neatenția de la golul primit de Tottenham: „Părea ruginit”
11:36 - Un avion al companiei Delta Airlines s-a depresurizat. „Mi-am atins urechea şi am văzut sânge țâșnind”