Elena Lasconi (USR), despre principalele probleme ale României: „Este nevoie de reformă în justiție și ar trebui să lăsam DNA să poată ancheta magistrați”

Elena Lasconi (USR), despre principalele probleme ale României: Este nevoie de reformă în justiție și ar trebui să lăsam DNA să poată ancheta magistrați
Elena Lasconi, președinta USR. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Candidata USR pentru alegerile prezidențiale, Elena Lasconi, a precizat într-un interviu pentru PRO TV că principala problemă a României este corupția și că DNA ar trebui să ancheteze magistrații.

Întrebată de Andreea Esca despre principalele probleme ale României, Elena Lasconi a indicat:

“Corupția. A doua este educația. Sănătatea și economia. Este nevoie de reformă în justiție și ar trebui să lăsam DNA să poată ancheta magistrați.

Dacă statul român nu este în stare să recupereze prejudiciul trebuie să putem să vindem proprietăți așa încât să vadă coruptul că nu scapă”.

Elena Lasconi a mai spus că ar desființa inspectoratele din educație și că românii trebuie să aibă libertatea să aleagă unde să meargă în caz că au o problemă medicală.

“Partea cea mai importantă este economia. Trebuie să tăiem taxele. Trebuie desființate 187 de agenții. Sunt companii care sunt în pierdere. Dacă am tăia toate aceste cheltuieli sunt 70 de miliarde de lei.”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`