Elena Lasconi: Se poate fără neocomuniști, fără minciună, fără corupție și fără „pesedei”. În 35 de ani este pentru prima dată când românii pot vota un om cinstit, care nu face parte dintr-un sistem corupt (VIDEO)

Publicat: 02 09. 2024, 15:08
Elena Lasconi, președinta USR. Sursa foto: USR

Elena Lasconi, liderul USR și candidata partidului la alegerile prezidențiale, a susținut o conferință de presă, luni, și a promis „un proiect de țară în care oamenii să le spună politicienilor ce să facă, și nu invers”.

Elena Lasconi (USR): Se poate fără neocomuniști, fără minciună, fără corupție și fără „pesedei”

„Sunt aici, în fața dumneavoastră, pentru a vă spune că se poate și altfel. Se poate fără neocomuniști, fără minciună, fără corupție și fără «pesedei». Nu am pierdut un pariu cu istoria, ci l-am câștigat în Decembrie 1989, prin jertfa celor 1.116 români care au murit pentru libertate – și nu este vorba aici despre revoluționarul Marcel Ciolacu din Buzău”, a declarat Elena Lasconi.

„Noi, la USR, nu suntem perfecți, dar știu sigur că știm să ascultăm vocea românilor și să le respectăm votul. România este o țară bogată, cu politicieni bogați, dar cu oameni sărăciți. Jumătate din an plătim dări către stat și doar jumătate muncim pentru noi. Sunt aici pentru a vă vorbi despre un proiect de țară în care oamenii să le spună politicienilor ce să facă, și nu invers. Sunt aici pentru a vă vorbi despre un proiect de țară în care elevii și profesorii sunt în centrul sistemului educațional, în care medicii și pacienții sunt în centrul sistemului de sănătate”, a adăugat președinta USR.

Elena Lasconi: În 35 de ani este pentru prima dată când românii pot vota un om cinstit, care nu face parte dintr-un sistem corupt

„Sunt aici pentru a vă spune că este pentru prima dată în acești 35 de ani când cetățenii îi vor spune statului ce să facă. Sunt aici pentru a vă spune că dacă această țară va fi condusă de oameni cinstiți vom avea mai mult de câștigat din apartenența noastră la Uniunea Europeană și la NATO. Sunt aici pentru a vă spune că în ăștia 35 de ani este pentru prima dată când românii, cetățenii acestei țări, pot vota un om cinstit, care nu face parte dintr-un sistem corupt. Sunt aici pentru a vă spune că putem să construim o țară frumoasă pentru toți, nu doar pentru unii”, a mai spus candidata USR la alegerile prezidențiale.