Elena Lasconi: Minciunile lui George Simion sunt luate din manualul de propagandă de la Kremlin. Un clovn politic, un combinator la galerie, care recită după Putin, nu poate să facă din România o țară mai bună (VIDEO)

Elena Lasconi: Minciunile lui George Simion sunt luate din manualul de propagandă de la Kremlin. Un clovn politic, un combinator la galerie, care recită după Putin, nu poate să facă din România o țară mai bună (VIDEO)
Elena Lasconi, președinta USR. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Minciunile lui George Simion sunt luate din manualul de propagandă de la Kremlin, a declarat Elena Lasconi, liderul USR și candidata partidului la alegerile prezidențiale, joi, într-o conferință de presă.

Elena Lasconi (USR): Un vot pentru AUR este un vot pentru PSD

Liderul USR susține că „un vot pentru AUR este un vot pentru PSD”.

„Marcel Ciolacu, șeful PSD, nu se dezice de năravurile partidului pe care îl conduce. Ce au făcut de 35 de ani pesediștii? S-au uitat frumos la noi, ne-au zâmbit, ne-au furat banii din buzunar și au amanetat viitorul, viitorul nostru și viitorul României. Asta face PSD, asta face Ciolacu”, a adăugat Elena Lasconi.

Ce a spus despre George Simion

„Ce se întâmplă la granițele noastre trebuie să ne facă să fim mai vigilenți, nu să ne culcăm pe o ureche în timp ce Putin folosește arme și propagandă. Încă o dată, ați văzut ce s-a întâmplat în Republica Moldova? Credeți că România este ferită de influența Rusiei? De cea lui Putin? Acum mai mult ca niciodată avem nevoie de politicieni responsabili. Este inadmisibil ce se întâmplă, mai ales la cel mai înalt nivel în stat”, a continuat liderul USR.

„George Simion nu poate fi omul care va scoate România la lumină. Miniciunile lui sunt luate din manualul de propagandă de la Kremlin, iar atacul la adresa Uniunii Europene nu reprezintă un exercițiu democratic de dezbatere, în niciun caz, ci tehnici de manipulare”, a adăugat Elena Lasconi.

„Un clovn politic, cu datorii dubioase la persoane dubioase, un combinator de la galerie, care recită după Putin, nu poate să facă din țara asta o țară mai bună, nu poate să ducă țara asta spre lumină, în niciun caz. Poate să facă circ și spectacol, atât!”, a mai spus ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`