Elena Lasconi: Îi cer premierului Marcel Ciolacu să explice public ce a făcut în legătură cu George Simion după informările din R. Moldova și Ucraina. Cu o mână ne îndatorează pe toți și cu cealaltă strânge voturi pentru Simion (VIDEO)

Publicat: 24 10. 2024, 12:07
Actualizat: 24 10. 2024, 12:11
Inquam Photos / Octav Ganea

Elena Lasconi i-a solicitat premierului Marcel Ciolacu, „care are aspirații de a ajunge Președintele țării, să iasă public și să explice ce a făcut în legătură cu George Simion”, în contextul informărilor pe care spunea liderul social-democrat că le-a primit din partea guvernelor din Republica Moldova și Ucraina cu privire la liderul AUR.

Elena Lasconi: Îi cer premierului Marcel Ciolacu să explice public ce a făcut în legătură cu George Simion

Liderul USR a lansat un apel către premierul Marcel Ciolacu, joi, într-o conferință de presă.

„De noi depinde dacă stricăm jocurile domnului Ciolacu împreună cu marioneta lui, Simion, sau dacă asistăm nepăsători la combinațiile lor. Îi cer premierului României, domnul Marcel Ciolacu, care are aspirații de a ajunge Președintele țării, să iasă public și să explice ce a făcut în legătură cu George Simion. A recunoscut chiar domnia sa că a fost informat oficial de către guvernele Republicii Moldova și Ucrainei că, citez, «George Simion este un pericol că destabilizează țara». Marcel Ciolacu, dacă tot vrea să fie Președinte, să clarifice ce a făcut din funcția de premier în acest caz”, a declarat Elena Lasconi.

Elena Lasconi: Cu o mână ne îndatorează pe toți și cu cealaltă strânge voturi pentru Simion

Președinta USR l-a acuzat pe premierul PSD că, „din fruntea Guvernului, cu o mână ne îndatorează pe toți și pe strănepoții noștri și cu cealaltă mână strânge voturi pentru Simion”.

„Marcel Ciolacu are foarte multă putere, este șeful Guvernului, are o majoritate confortabilă în Parlament, de 60%, și nu îl împiedică nimic să facă ce este bine pentru România, dar se pare că deciziile lui sunt făcute discreționar, doar pentru domnia sa. Marcel Ciolacu, din fruntea Guvernului, cu o mână ne îndatorează pe toți și pe strănepoții noștri și cu cealaltă mână strânge voturi pentru Simion”, a mai declarat președinta USR, Elena Lasconi.