Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)

Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România  (VIDEO)
Sursa foto: USR

Elena Lasconi, lidera USR şi candidata partidului la prezidențiale, a fost prezentă în cadrul emisiunii „Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, unde a subliniat faptul că niciodată nu va “da mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse” și, în viziunea sa, anul viitor vom avea un guvern de dreapta, format din USR-PNL-UDMR.

„Viziunea mea este că vom avea un guvern de dreapta USR-PNL-UDMR, la anul”

Lasconi a fost întrebată cu ce e mai bună garanția Elenei Lasconi decât a lui Nicolae Ciucă

“Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse.

Tocmai din acest motiv vreau să fac încă o dată apel la electoratul de dreapta pentru acest vot util. Viziunea mea este că vom avea un guvern de dreapta USR-PNL-UDMR, la anul.

Altfel va fi rău pentru România. Dacă noi nu tăiem taxele, de la anul, și pe muncă, și la micii întreprinzători, dacă noi nu încurajăm oamenii de afaceri să aibă posibilitatea să își desfășoare activitatea în România, să aibă predictibilitate, le lipsește lucrul ăsta, stabilitate, se schimbă legile, se dau ordonanțe, mai apar câteva lucruri noi, nu va fi bine!”, a sublinat Elena Lasconi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`