Elena Lasconi: Eu chiar sunt un candidat periculos, serios, nu sunt omul sistemului. O chestie care mă deranjează la Iohannis e că nu s-a bătut pentru România. Puteam să avem multe avantaje (VIDEO)

Elena Lasconi: Eu chiar sunt un candidat periculos, serios, nu sunt omul sistemului. O chestie care mă deranjează la Iohannis e că nu s-a bătut pentru România. Puteam să avem multe avantaje (VIDEO)
Sursa foto: USR

„Eu chiar sunt un candidat periculos, sunt un candidat serios, nu sunt omul sistemului”, a precizat Elena Lasconi, lidera USR și candidata partidului la prezidențiale, în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu, pe B1 TV.

Lasconi a fost întrebată cum comentează comparațiile făcute cu Diana Șoșoacă, după ce au apărut imagini în care amândouă purtau drapelul României.

“În multe contexte, o să mă vedeți cu drapelul. E ușor să duci în derizoriu, pentru că eu chiar sunt un candidat periculos. Sunt un candidat serios, nu sunt omul sistemului”, a răspuns candidata USR la alegerile prezidențiale.

Lasconi, despre clipul realizat cu ajutorul Inteligenței Artificiale, în care apăreau candidații la prezidențiale

Lidera USR a comentat și clipul realizat cu ajutorul Inteligenței Artificiale, în care apăreau candidații la prezidențiale, printre care și ea.

“Să știți că mie mi-a plăcut și chiar am simțit umorului”, a spus Lasconi.

“Aveți covrigi, acolo, la Câmpulung?”, a întrebat Radu Buzăianu.

“Avem și, știți, avem ceva ce nu știu dacă se mai prepară în altă parte din țară, și anume, covrigii cu ou. Sunt covrigi cu ou în zona Lereștiului”, a adăugat Lasconi.

“Da, e ușor să pui ștampila, dar eu nu credeam vreodată că o să fac politică și dacă vă uitați, sunt fotografiile mele vechi, în foarte multe fotografii sunt și cu ie, și cu tricolorul și nu aveam de gând să fac carieră politică, pentru că nu-i așa, atunci când stai să te uiți la televizor și-i vezi pe toți că se ceartă între ei, zici, ‘aoleu, m-am săturat, mi-e silă de politică’. Cam așa gândește fiecare roman”.

(…) Sunt și eu om, vă dați seama, și mă lupt cu două partide, 2 coloși, care au mașinărie de partid și îmi doresc să pot să strâng toți oamenii de bună credință și să am și voluntari în jurul meu și să știe oamenii, să afle oamenii ce vreau eu să fac în România”, a mai precizat Elena Lasconi.

„Încă o chestie care mă deranjează la Iohannis e că nu s-a bătut pentru România”

Candidata USR la prezidențiale a spus și un lucru care a deranjat-o în ceea ce îl privește pe președintele Iohannis, în momentul în care a început războiul din Ucraina.

“Și încă o chestie care mă deranjează la domnul Iohannis e că nu s-a bătut pentru România. Puteam să avem multe avantaje. Vreți să vă dau câteva exemple?

Pe de altă parte, dacă stați bine să vă gândiți, în momentul în care a început războiul din Ucraina și toată lumea era cu ochii pe Ucraina, și încercăm să ajutăm Ucraina, toți, toată Europa, America, noi puteam să cerem Comisiei Europene bani, special, ca să ne facem drumurile, autostrăzile, căile ferate și mai multe investiții în Portul Constanța, de exemplu. Putea să se bată pentru asta. Suntem, e adevărat, în Uniunea Europeană și în NATO, avem un parteneriat strategic cu Statele Unite, dar puteam să profităm mai mult despre de asta, mai ales în contextul acesta”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`