Elena Lasconi, despre scenariul Ciolacu-Simion, în turul 2 al prezidențialelor: Asta și-ar dori enorm Ciolacu. Este singura șansă prin care ar putea să ajungă președintele României (VIDEO)

Publicat: 30 08. 2024, 21:32
Sursa foto: USR

Elena Lasconi, lidera USR și candidata partidului la prezidențiale, a fost întrebată în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu, pe B1 TV, pe cine ar vota la alegerile prezidențiale, dacă nu va intra în turul 2.

“Dacă aveți pe buletinul de vot domnul Geoană și domnul Ciolacu, pe cine votați?”, a întrebat Buzăianu.

“Lasconi, categoric, pentru că eu o să fiu în turul 2”, a răspuns lidera USR.

“Nu vreți să acceptați situația în care nu sunteți în turul 2?”, întreabă Buzăianu.

“Eu accept orice, pentru că eu respect românii și respect votul românilor, dar e imposibil să te gândești la asta”, a replicat candidata USR la prezidențiale.

„Este singura șansă prin care ar putea să ajungă președintele României”

“George Simion și domnul Ciolacu”, a mai întrebat Buzăianu.

“Asta și-ar dori enorm domnul Ciolacu și de asta și lucrează, și îl crește pe domnul Simion. Își dorește foarte mult să trăim un moment de felul 2000, când am avut între Vadim Tudor și Iliescu. El își dorește asta pentru că este singura șansă prin care ar putea să ajungă președintele României”, a declarat Elena Lasconi.

„Ciucă este undeva departe în sondaje”

“Dar Ciucă și Ciolacu, dacă ați avea pe buletin în turul 2?”, a întrebat  Radu Buzăianu.

“Nu se va întâmpla asta, deja domnul Ciucă este undeva departe în sondaje. Am văzut sondaje acum, nu pot să zic că sunt adepta sondajelor, însă nu cred că se va întâmpla asta, pentru că singura alternativă la PSD, serioasă și pe bune, nu sunt numai eu, sunt eu și cu colegii mei și cu ceea ce încercăm să strângem în jurul nostru”, a răspuns Lasconi.