Elena Lasconi, atacuri în rafală la adresa lui Klaus Iohannis: „S-a îndepărtat de oameni și nu a trasat o direcție României” / „Și-a văzut doar de vacanțe și de propriul interes”

Elena Lasconi, atacuri în rafală la adresa lui Klaus Iohannis: S-a îndepărtat de oameni și nu a trasat o direcție României / Și-a văzut doar de vacanțe și de propriul interes
Inquam Photos / Octav Ganea

Președinta USR, Elena Lasconi, a declarat vineri în emisiunea Buna, România, că i-ar reproșa lui Klaus Iohannis faptul că “s-a îndepărtat de oameni și că nu a trasat o direcție României”

“I-aș reproșa faptul că s-a îndepărtat de oameni că nu a fost niciodată apropiat, că nu a făcut și nu a trasat o direcție României. Pe mine mă deranjează Sănătatea și Educația.

A avut proiectul “România educată” care a dat bine doar pe hârtie și nu s-a întâmplat absolut nimic. Mi se pare că s-a călcat cu bocancii în picioare Educația în România. Mă deranjează că e arogant, că și-a văzut doar de vacanțe și de propriul interes. Cred că singura persoană care îl mai place pe Klaus Iohannis în momentul de față este chiar Klaus Iohannis”.

Elena Lasconi a vorbit și despre Nicolae Ciucă, precizând că este o idee a lui Klaus Iohannis pentru că știe să execute ordine:

“Este o idee pentru că i se potrivește foarte bine. Pentru că domnul Ciucă având experiența armatei știe să execute ordine”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`