Elena Lasconi a dezvăluit numele celor două cărți pe care le va scoate: Vă promit că la pensie o să le scot. Acestea o să fie cele două cărți (VIDEO)

Publicat: 30 08. 2024, 19:35
Elena Lasconi, președinta USR. Sursa foto: USR

Elena Lasconi, lidera USR și candidata partidului la prezidențiale, a fost prezentă în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu, pe B1 TV, unde a dezvăluit numele celor două cărți pe care le va scoate atunci când va ajunge la pensie.

„Îmi sunt foarte clare cele două”

„Dumneavoastră veți candida la președinție, dar nu aveți o carte”, a spus Buzăianu.

„Vă promit că la pensie o să scot două cărți și îmi sunt foarte clare cele două, ‘Cum să ajungi primar’ și ‘Cum să ajungi președinte’. Acestea o să fie cele două cărți”, a răspuns Lasconi.

„Înainte de a ajunge primar, le spuneam colegilor mei de la Pro TV, ‘măi, eu n-am bani, dar …'”

“Aveți secretul, știți cum puteți ajunge președinte? Primar, e clar, s-a bifat, dar președinte?”, a întrebat Radu Buzăianu.

“Să știți că eu, înainte de a ajunge primar, le spuneam colegilor mei de la Pro TV, ‘măi, eu n-am bani, dar dacă vă țineți după mine, de când încep eu, de dinainte de alegeri, de negocieri, de tot ce trebuie, dacă vă țineți după mine, noi facem un documentar de Netflix și o să vă scoateți banii și o să și inspirăm oameni de bună credință să intre în politică, pentru că eu să fiu primar’. Și nu au avut încredere, cred, sau n-au avut timp, nu înțeleg. Oricum am prins și perioada aia cu Covidul, dar putea să fie un documentar extraordinar, care să inspire oameni, pentru că eu asta îmi doresc”, a mărturisit candidata USR la prezidențiale.