Dragnea susține că nu a știut nimic despre decizia lui Oprea de a demisiona și că va avea o discuție cu Onțanu

Publicat: 03 03. 2016, 20:15

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu a știut nimic despre decizia lui Gabriel Oprea de a demisiona de la conducerea UNPR. Acesta a precizat că va avea o discuție cu Neculai Onțanu, președintele interimar al Uniunii, lucru firesc dat fiind că există o bună relație între cele două formațiuni.

”UNPR nu intră într-o nouă etapă. Este vorba de relații pe care le avem de foarte mult timp. O să-l caut pe dl Onțanu, am înțeles că statutar a rămas la conducerea UNPR, președinte interimar. O să-l caut și o să avem o discuție. Este firesc, avem o relație bună între cele două partide. Sper ca în perioada imediat următoare să avem o discuție, să vedem cum putem gestiona colaborarea în viitor, atât parlamentară, cât și la nivel local. (…) Nu am discutat cu Gabriel Oprea despre plecare. În ultimele zile nu am avut discuții, nu am avut întâlniri, am aflat astăzi”, a declarat Dragnea, potrivit Agerpres.

Acesta a mai precizat că protocolul semnat între PSD și UNPR  va rămâne în vigoare.

”Protocolul este semnat între două partide, între două entități politice. Teoretic, dacă două partide semnează prin semnăturile președinților de la acel moment acel document rămâne în vigoare. Sigur, o să discut cu președintele interimar Onțanu și despre acel protocol”, a precizat liderul PSD.