Dragnea susține că Iohannis este un frustrat: N-ar fi trebuit ca președintele să instige la proteste. Adevărul o să iasă la iveală!

Publicat: 20 02. 2017, 09:42
Foto: Aktual24

Liviu Dragnea lansează un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis. Șeful PSD a declarat că președintele este frustrat, pentru că a pierdut alegerile și că a instigat oamenii să iasă în stradă, pentru că pur și simplu nu poate accepta înfrângerea.

"Eu nu pot uita ce i-a spus preşedintele Iohannis lui Tăriceanu… că declară război total PSD. Este păcat că s-a ajuns în situaţia asta. Încerc să înţeleg înfrângerea şi frustrarea preşedintelui. Ar fi trebuit ca Iohannis să fie preşedintele tuturor românilor şi să nu instige la proteste. Adevărul o să iasă la iveală. Cred că se face orice ca acest program (programul de guvernare – n.r.) să nu fie pus în practică. pentru că există riscul ca el să devină spectator la un program bun", a declarat Liviu Dragnea, pentru RTV.

Președintele social-democraților a mai susținut că multinaționalele și chiar unele corporații naționale și-au îndemnat angajații să protesteze. (Detalii AICI)