Dragnea și Tăriceanu, întâlnire de gradul 0. Ce strategie urmează să pună la cale

Publicat: 08 08. 2016, 07:51
foto: bn24.ro

Liviu Dragnea, președintele PSD, a declarat că urmează să se întâlnească cât de curând cu preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu pentru a stabili strategia pentru următoarele săptămâni.

Cei doi vor discuta despre eventualitatea depunerii unei moţiuni de cenzură, informează stiripesurse.ro.

”Mâine sau poimâine o să vorbesc cu domnul Tăriceanu. Chiar dacă am avut probleme la stomatolog, eram cu vorbele la mine. S-au strâns foarte multe lucruri rele pe care acest guvern le-a făcut. Ne gândim serios dacă nu cumva varianta unei moțiuni de cenzură, la începutul lunii septembrie, și care să transforme acest guvern într-unul interimar, la începutul lunii septembrie, cu atribuțiuni limitate nu cumva e o variantă mai sigură, să limităm posibilitatea să facă mai mult rău. Ne putem trezi cu foarte multe trăsnăi.Nu l-am înțeles pe domnul Cioloș, am crezut că e un om serios. Mi-aș fi dorit, când am transmis public îngrijorarea, el trebuia să ia în serios acel avertisment. A preferat să acopere funcționari din Finanțe, pe ministru, decât să facă ce trebuia.”, a spus Dragnea.

"Acest Guvern şi-a atins limitele de capacitate, iar suferinţa românilor nu trebuie prelungită. Nu merită să fie lăsaţi să guverneze. Vrem să curmăm neghiobia care o vedem la Executiv. Nu am vrea să lăsăm acest Guvern să facă un lanț de gafe care afecteaza multi romani", a declarat Călin Popescu Tăriceanu laRomânia TV.