„Dragnea și Grindeanu și-au SCHIMBAT strategia și pregătesc un alt tip de ASALT”. Lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Tudor Chirilă TRAGE UN SEMNAL DE ALARMĂ

„Dragnea și Grindeanu și-au SCHIMBAT strategia și pregătesc un alt tip de ASALT”. Lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Tudor Chirilă TRAGE UN SEMNAL DE ALARMĂ

Tudor Chirilă, cel care a fost extrem de activ în această perioadă a protestelor față de OUG, a avut un mesaj puternic pe pagina sa de Facebook cu privire la Liviu Dragnea și la partidul pe care acesta îl conduce.

Chirilă este de părere că deși Guvernul a decis abrogarea ordonanței de urgență cu privire la modificarea codurilor penale, acesta nu înseamnă mare lucru și există riscul ca în spatele ușilor închise să se pregătească altceva.

În plus, artistul îi transmite președintelui PSD și lui Sorin Gridenau că nu are deloc încredere în ei..

“Încrederea mea în Dragnea și Grindeanu este ZERO așa că nu pot să nu mă gândesc că și-au schimbat strategia și pregătesc un alt tip de asalt. Este doar un comunicat de presă care nu ne spune nimic despre ce se întâmplă în spatele ușilor închise și dacă ăsta este într-adevăr mesajul și acolo. Până la urmă e posibil ca înțelegerea din culise să fie alta și la vot parlamentarii PSD să îl "dezamăgească" pe liderul suprem votând pentru respingere. Dar asta ar însemna că parlamentarii nu-și mai ascultă liderul ceea ce în PSD nu prea e permis. Un lider care nu se impune într-un partid care funcționează pe verticală ar trebui să demisoneze. Pe scurt, nu cred o iotă. Miza e prea mare ca să renunțe așa ușor”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie