Dragnea: Se vorbește despre președinția Camerei de parcă este funcția de șef al Universului. Mie mi-ar fi rușine să ocup această funcție după Valeriu Zgonea (VIDEO)

Publicat: 13 06. 2016, 17:10
Foto: cronicipebune.ro

Funcția de președinte al Camerei Deputaților nu valorează mare lucru, este de părere Liviu Dragnea, președintele PSD, care a mai susținut că lui i-ar fi rușine să ajungă în această funcție, după ce postul a fost ocupat de Valeriu Zgonea.

Întrebat ce părere are despre faptul că Victor Ponta a anunțat deja public faptul că vrea să îi urmeze lui Zgonea, Dragnea a susținut: ”vreau să discut lucrurile astea în interiorul partidului. Dacă cineva și-a anunțat candidatura, ori ne aliniem toți în urma acestei dorințe, ori discutăm întâi în partid. Era bine să discutăm mai întâi în partid aceste dorințe.

Eu cred că e nevoie de foarte mulți dintre noi în campanie, în teritoriu, nu aici. Cei care vor cu adevărat să câștige alegerile vor veni în conducerea echipei de campanei pentru a sprijini acest lucru, dar în fiecare zi, nu doar din când în când. Eu voi spune ce părere am mâine, în Comitetul Executiv al partidului”.

Dragnea a mai spus că social-democrații de rând ar fi preferat în primele zile de după alegeri să se vorbească despre succesul PSD la locale, nu despre șefia Camerei sau despre o eventuală moțiune de cenzură.

Dragnea: Se vorbește despre președinția Camerei de parcă este funcția de șef al Universului

#DIRECT_ONE_ggd52y#

”Există o supărare în partid începând de luni, când oamenii erau bucuroși (pentru câștigarea alegerilor) și poate ar fi vrut ca măcar două-trei zile să se discute despre asta, nu despre cine vine la Cameră și despre moțiunea de cenzură. Acum se vorbește în fiecare zi de această funcție de parcă este funcția de șef al Universului.
Funcția asta valorează fix zero acum. Mie mi-ar fi rușine să ocup această funcție după Valeriu Zgonea. Trebuie să fie cineva care să se sacrifice. De ce este atât de importantă această funcție? Această funcție schimbă ceva? Aduce pâine pe masa românilor?

Pot avea șansa vreodată măcar să avem o discuție cu presa fără să vorbim despre această funcție sau despre moțiunea de cenzură?”, a mai susținut liderul PSD.